Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Pforzheim

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor Pforzheim
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Pforzheim

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Pforzheim bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 34 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
12 Dagen van 05.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
12 Dagen van 05.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 42 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
12 Dagen van 05.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Pforzheim op een goedkope en onafhankelijke manier met een huurauto

De Enz in Pforzheim

Ontdek Pforzheim goedkoop met een huurauto

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair in 2021. Met een huurauto haalt u het meeste uit uw vakantie. Wees slim en vergelijk prijzen op Pforzheim autoverhuur. Bespaar uzelf tijd en geld met MietwagenCheck. Waar ligt Pforzheim? Pforzheim ligt in het noordwesten van Baden-Württemberg aan de rand van het Zwarte Woud. Boek een goedkope huurauto in Pforzheim om de achtste grootste stad van de deelstaat en de prachtige omgeving op uw gemak te verkennen. Met een huurauto beweegt u zich onafhankelijk en flexibel, waardoor u in alle vrijheid kunt genieten van de vele facetten van de stad. Pforzheim is ontstaan uit de Romeinse nederzetting Portus en heeft sindsdien een bewogen geschiedenis gehad. Er valt hier dus heel wat te ontdekken. Op Mietwagen-Check.de vindt u ontelbare aanbiedingen voor voertuigen van alle soorten. Vergelijk de aanbiedingen op ons portaal en boek uw droomauto tegen een lage prijs. Hoe eerder u zich informeert en beslist, hoe beter onze aanbiedingen voor u zijn. Boek risicoloos, zelfs als uw plannen veranderen.

autoverhuur in Pforzheim en op de luchthaven

Stuttgart Luchthaven Aankomsthal

Stuttgart luchthaven bereikt in een uur

Er zijn verschillende autoverhuur afhaalpunten in Pforzheim en de omgeving. Daarom kunt u kiezen waar u uw huurauto wilt huren. Als u met het vliegtuig aankomt, kunt u uw huurauto direct ophalen bij het autoverhuurstation op de luchthaven. Daarna kunt u op eigen gelegenheid, goedkoop en onafhankelijk, naar de stad Baden-Württemberg rijden. Uw bagage zal comfortabel in de kofferbak passen. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven van Stuttgart (STR). Als alternatief kunt u landen op de luchthaven van Frankfurt am Main (FRA). De luchthaven van Stuttgart ligt ongeveer 50 kilometer ten zuidoosten van Pforzheim. Bij normaal verkeer duurt de rit van de luchthaven naar het stadscentrum ongeveer een uur. Pforzheim en de luchthaven van Frankfurt am Main liggen ongeveer 150 kilometer van elkaar verwijderd, wat u met een huurauto in ongeveer anderhalf uur kunt afleggen.

Beleef Pforzheim met een huurauto: De beste bestemmingen

Bezoek de St. Michael kerk met uw huurauto
Gezicht op de St. Michael kerk

Gezicht op de St. Michael kerk

Het middeleeuwse kasteel en de collegiale kerk van St. Michael wordt beschouwd als het herkenningspunt van Pforzheim. Het massieve bakstenen gebouw heeft een brede toren met een puntdak dat een belangrijke plaats inneemt in de skyline van de stad. Er is een uitbreiding aan de kerk in laatgotische stijl. Het Reuchlin Museum is er gehuisvest. Het herbergt de bibliotheek van de Duitse humanist Johannes Reuchlin.

De stad van het goud ontdekken: zelfstandig met uw huurauto

Pforzheim heeft de bijnaam goudstad omdat driekwart van alle Duitse juwelen hier wordt gemaakt. Bovendien is de stad bekend om zijn horlogeproductie. U kunt meer te weten komen over de goudstad in het Juwelenmuseum, dat gevestigd is in het Reuchlinhaus Cultuurcentrum. Hier worden onder meer duizenden juwelen uit verschillende tijdperken tentoongesteld. Profiteer van onze aanbiedingen voor huurauto's om vervolgens snel en goedkoop naar Industriehaus Pforzheim te rijden. In het moderne gebouw, waarin de historische rozetornamenten van het vorige gebouw werden geïntegreerd, zijn de juwelierswerelden ondergebracht. Deze belevingswereld van 4.000 m² is gewijd aan de thema's juwelen en uurwerken.

Prachtig uitzicht over Pforzheim: de Büchenbronn toren
Geniet van het uitzicht over Pforzheim

Uitzicht over Pforzheim gewoon met de auto

Als u van bovenaf op de stad en het Zwarte Woud wilt neerkijken, bezoek dan de uitkijktoren van Büchenbronn. Het staat op de Büchenbronner Höhe, die gemakkelijk te bereiken is met een huurauto. Beklim de ongewone en filigrane rode stalen toren. Via een wenteltrap bereikt u het platform op een hoogte van iets minder dan 25 meter. Vanaf hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Gouden Stad.

Excursie met een huurauto: rit naar het Felsenmeer (rotszee)

Het natuurreservaat Felsenmeer ligt aan de rand van het stadscentrum. Parkeer uw huurauto daar en maak een wandeling door het ongewone natuurlandschap. Het Felsenmeer strekt zich uit langs een helling van rode zandsteen. In het hele bosgebied ziet u talrijke imposante zandstenen rotsblokken en rotsformaties, waarvan sommige zwaar begroeid zijn.

Dingen om te weten over uw huurauto

Wat moet ik weten over verzekeringen?

Voordat u in de auto stapt en wegrijdt, moet u ervoor zorgen dat uw voertuig voldoende verzekerd is. Verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid is standaard en is automatisch inbegrepen in de prijs. Zorg ervoor dat het verzekerde bedrag hoog genoeg is en ten minste één miljoen euro bedraagt. Ga na of andere verzekeringen voor u van belang zijn. Wij raden u ook aan een uitgebreide verzekering af te sluiten zonder eigen risico.

Borg voor de huurauto

De waarborgsom biedt zekerheid voor het autoverhuurbedrijf, en daarom rekenen gerenommeerde aanbieders deze altijd aan. Als je de auto huurt, betaal je ook de borg. Soms kan dit contant, maar meestal wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven. De beste manier om te weten te komen hoeveel de waarborg zal bedragen, is de huurvoorwaarden na te kijken van de auto die u wenst te huren. De verhuurbedrijven bepalen zelf het bedrag dat zij vragen, vandaar dat waarborgsommen sterk kunnen variëren. Het is het beste om alle aanbiedingen op Mietwagen-Check.de te vergelijken om de beste optie te vinden.

Enkele reis autoverhuur in Pforzheim

Als u de vele facetten van Baden-Württemberg wilt ontdekken, kunt u een autotocht maken van Pforzheim naar de Bodensee via bijvoorbeeld Karlsruhe, Baden-Baden en Stuttgart . Als u uw huurauto in een andere stad wilt inleveren, kies dan voor de one-way huur. In dit geval haalt u uw huurauto op bij een station van het autoverhuurbedrijf en levert u hem in bij een ander station. Met de huur van een enkele reis kunt u uw reis goedkoop en bijzonder flexibel plannen. U kunt bijvoorbeeld uw auto huren op de luchthaven en hem in de stad weer inleveren.

Dit moet worden opgemerkt:

Om verzekeringstechnische redenen is het verplicht om reizen over de grens te registreren.

Rijden voor twee in Pforzheim: Extra bestuurder voor huurauto registreren

Passagier met kaart

Geniet van de rit met een extra bestuurder

U kunt een extra bestuurder voor uw huurauto registreren. Geniet van de rit als passagier en leun achterover. Daartoe toont uw extra bestuurder zijn identiteitskaart bij de plaatselijke autoverhuur. Daarna heeft hij net als u het recht om risicoloos in de huurauto te rijden. Via Mietwagen-Check.de vindt u talrijke aanbiedingen waarbij een extra chauffeur al in de prijs is inbegrepen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat