Huurauto Karlsruhe

Autoverhuur Karlsruhe vanaf 67 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Karlsruhe

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Hyundai i10 of gelijkwaardig
Hyundai i10
vanaf 31 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
Fiat 500
vanaf 67 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 37 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 44 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 42 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
Opel Astra
vanaf 73 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 42 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Skoda Scala
vanaf 50 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Ford Mondeo of gelijkwaardig
Ford Mondeo
vanaf 41 €/dag
Minibus
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 46 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. FORD GALAXY of gelijkwaardig
FORD GALAXY
vanaf 92 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Tourneo of gelijkwaardig
Ford Tourneo
vanaf 79 €/dag
SUV
bijv. SEAT ARONA of gelijkwaardig
SEAT ARONA
vanaf 43 €/dag
Cabrio
bijv. VW TRoc Convertible of gelijkwaardig
VW TRoc Convertible
vanaf 51 €/dag
Premium klasse
bijv. IF YOU ARE FLEXIBLE IN CHOOSING A VEHICLE, THEN TRY OUR SURPRISE CAR AT A BUDGET PRICE. WE OFFER ANYTHING UP TO A PASSENGER VAN of gelijkwaardig
IF YOU ARE FLEXIBLE IN CHOOSING A VEHICLE, THEN TRY OUR SURPRISE CAR AT A BUDGET PRICE. WE OFFER ANYTHING UP TO A PASSENGER VAN
vanaf 42 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Huurauto Karlsruhe: Een charmante stad met een bijzondere flair.

Gezicht op Karlruhe 's nachts

De voormalige woonstad Karlsruhe scoort met charme en kosmopolitisme. Met meer dan 300.000 inwoners is Karlsruhe de op één na grootste stad van de deelstaat Baden-Württemberg. De grootste is Stuttgart, de hoofdstad van Baden-Württemberg, met ruim 600.000 inwoners. De vrolijke universiteitsstad Karlsruhe grenst in westelijke richting aan de Rijn, die ook de grens vormt tussen Baden-Württemberg en Rijnland-Palts. Karlsruhe ligt iets minder dan 300 kilometer ten noordwesten van München en ongeveer 140 kilometer ten zuiden van Frankfurt am Main. Bij een bezoek aan de stad is het een goed idee om de bezienswaardigheden en attracties met een huurauto te verkennen voor flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Ontdek Karlsruhe in de winterMenu-Entry

Karlsruhe kerstmarkt

Karlsruhe kerstmarkt

Als de dagen korter worden en de nachten langer, weet je dat de winter om de hoek komt kijken. De temperaturen koelen weer af, zodat u het grootste deel van uw tijd thuis of binnenshuis moet doorbrengen. Aan de andere kant begint het magische kerstseizoen weer, wat de koude winter een stuk zoeter maakt. In Karlsruhe moet u zeker van de gelegenheid gebruik maken om de kerstmarkt te bezoeken, want die is ongelooflijk mooi, zoals in elke grote stad. Het geeft je ook de mogelijkheid om te wintersporten. Met een huurauto kost het u slechts een uur om te gaan skiën en rodelen. Ook een beetje afwisseling in een binnenzwembad is niet slecht, zodat je je zo goed kunt opwarmen van de koude tijden. Ook een hoogtepunt van de winter voor velen: Carnaval! Natuurlijk kun je dit ook in Karlsruhe op grote schaal vieren. Begint zoals overal op 11 november en eindigt meestal eind februari of begin maart. Zo kunt u ook in de winter veel beleven in Karlsruhe en met een huurauto is dit veel gemakkelijker, dus aarzel niet en maak uw verblijf gemakkelijker en meer ontspannen.

Boek een huurauto voor Karlsruhe goedkoopMenu-Entry

Fontein en thermaalbad Karlsruhe

Bij ons vindt u een groot aantal verschillende huurauto's voor zowel privé als zakelijk gebruik - zo heeft u voor elke gelegenheid de juiste huurauto.
U kunt het beste op internet naar een huurauto zoeken voordat u aan uw reis begint. Zo krijgt u alle aanbiedingen voor huurauto's en verzekeringen in één oogopslag. U vindt zo snel mogelijk een geschikte auto en kunt direct beginnen met het plannen van uw reis. Zorg er bij het afsluiten van een verzekering voor dat u een volledig omnium verzekering zonder eigen risico afsluit en dat u een extra bestuurder meeneemt. Zo bent u aan de veilige kant in geval van schade aan de auto of als u niet zelf de hele afstand wilt afleggen, maar het rijden aan uw reisgenoot overlaat. U kunt de voor u belangrijke filters instellen en zo specifieke voertuigkenmerken, diensten en modellen selecteren. U kunt ook kiezen uit drie verschillende servicepakketten. De borg voor de huurauto in Wenen wordt betaald bij het autoverhuurbedrijf ter plaatse, bijvoorbeeld op het vliegveld. Vergeet niet dat u de mogelijkheid heeft om de reeds geboekte huurauto gratis te annuleren tot 24 uur voor het begin van de huurperiode. Hier vindt u een overzicht van de drie servicepakketten:

Servicepakket 1 Servicepakket 2 Servicepakket 3
Volledig omkaderde verzekering en bescherming tegen diefstal Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
eerlijke regeling voor het tanken eerlijke regeling voor het tanken billijke regeling van de tanks
zonder aftrekbaar zonder aftrekbaar
alle kilometers vrij alle kilometers vrij
glas- en bandenbescherming
One way rentals Vienna: Waar moet je rekening mee houden?
Stadskerk van Karlsruhe

Zoals de naam eenrichtingsverhuur al doet vermoeden, boekt u op deze manier een huurauto voor slechts één enkele reis. Dit betekent dat u de huurauto op een gewenste locatie ophaalt, bijvoorbeeld op het vliegveld Karlsruhe bij de autoverhuur en deze later weer inlevert bij een ander station. Zo kunt u bijvoorbeeld met het vliegtuig in Karlsruhe aankomen en uw huurauto ophalen. Hiermee rijdt u dan echter verder, richting Heidelberg en Mannheim en van daaruit wilt u dan bijvoorbeeld weer met het vliegtuig naar huis rijden. Bij geboekte eenrichtingsverhuur kunt u de huurauto op de plaats van aankomst ophalen en later op een andere plaats inleveren. Geef daarom bij het boeken via internet al aan of u de huurauto op dezelfde plaats ophaalt, of dat u hier twee verschillende locaties kiest voor het ophaal- en terugbrengstation.

Karlsruhe autoverhuur: interessante feiten en informatie

Botanische tuin Karlsruhe

De deelstaat Baden-Württemberg met de hoofdstad Stuttgart is ontstaan uit de fusie van Baden, Württemberg-Baden en Württemberg-Hohenzollern. Vanaf de oprichting van Karlsruhe tot aan de fusie van de deelstaten tot de deelstaat Baden-Württemberg was Karlsruhe de woonstad en daarmee het culturele en machtspolitieke centrum van de deelstaat Baden. Dit wordt vandaag de dag nog steeds weerspiegeld in de vele historische gebouwen. Het belang van Karlsruhe als zetel van het hoogste gerechtshof van de Bondsrepubliek heeft hier ook zijn historische oorsprong. Karlsruhe heeft een uitstekende infrastructuur en uitstekende transportverbindingen. De stad is snel en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met de auto en met de huurauto. Karlsruhe is een universiteitsstad en biedt een breed scala aan culturele en sportieve activiteiten. Het winkelaanbod is ook breed: grote winkelmarkten, die de dagelijkse behoeften dekken, en winkels, waar men goedkoop kan kopen, zijn net zo beschikbaar als winkelvoorzieningen voor de duurdere en luxegoederen.

Ontdek de waaiervormige stad Karlsruhe met de huurauto.

Kasteel Karlsruhe

Karlsruhe is een van de geplande steden in Duitsland en vertegenwoordigt de grootste stad in Baden-Württemberg die op de tekentafel was gepland. Geplande stad betekent dat de stad niet "gegroeid" is, d.w.z. ontwikkeld door de eeuwen heen vanuit een kleine plaats, maar bij wijze van spreken in de lay-out is gepland in termen van stedelijke ontwikkeling en gebouwd op een greenfield site. De planning voor Karlsruhe kwam van de Markgraaf van Baden, Karl Wilhelm von Baden-Durlach. Hij liet een woonstad voor zichzelf bouwen, met het prachtige paleis in het centrum. Alle straten begonnen vanaf het kasteel in een waaiervorm, wat Karlsruhe de naam "waaierstad " opleverde. Er waren verschillende nederzettingen in de buurt van de geplande stad, en de regio was al vroeg bewoond. Sommige van de nederzettingen zijn vandaag de dag nog steeds bewaard gebleven en vertegenwoordigen districten van Karlsruhe, zoals Durlach. De afzonderlijke, deels historische wijken zijn ook de moeite waard, zodat een verkenning met een huurauto hier absoluut de moeite waard is. Vooral Durlach heeft in dit opzicht veel te bieden. De wijk is veel ouder dan de stad Karlsruhe zelf en maakt indruk met zijn charmante middeleeuwse oude stad.

Huur een auto en beleef Karlsruhe op een stedentripMenu-Entry

Skyline Karlsruhe

Natuurlijk kunt u de stad leren kennen tijdens een dagtocht. Maar dit is slechts genoeg voor een nogal oppervlakkige indruk. Wie de charmante voormalige residentiële stad beter wil leren kennen, moet enkele dagen voor het bezoek plannen en de bezienswaardigheden van de stad en de omgeving met een huurauto verkennen. Het gastronomische aanbod is ook uitgebreid. Van het chique restaurant tot de gezellige kroeg, waar je goed en goedkoop kunt dineren, alles is vertegenwoordigd. Degenen die op een citytrip gaan, willen unieke bezienswaardigheden bezoeken.

Met een huurauto via Karlsruhe

Gottesaue Kasteel Karlsruhe

Als u geen gebruik wilt maken van uw eigen auto, kunt u met de bus, trein of het vliegtuig naar Karlsruhe reizen. Dit is handig als u de MietwagenCheck prijsvergelijking gebruikt om goedkope deals te vinden. Karlsruhe ligt op slechts ongeveer 40 kilometer afstand van de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden (FKB), de op één na grootste luchthaven van Baden-Württemberg. De grootste luchthaven in de deelstaat Baden-Württemberg is de luchthaven van Stuttgart (STR). Het is ongeveer 100 kilometer verwijderd van Karlsruhe. Wie tijdens zijn verblijf in Karlsruhe niet zonder auto wil, ook al reist hij per bus, trein of vliegtuig, neemt graag zijn toevlucht tot een huurauto. In Karlsruhe en in andere steden van de deelstaat Baden-Württemberg zijn er talrijke aanbiedingen van autoverhuurbedrijven. Bij het zoeken naar een huurauto voert u in het zoekmasker het gewenste ophaalstation in en haalt u uw huurauto gemakkelijk op het gewenste tijdstip op. Of u uw huurauto nu direct op de luchthaven van Karlsruhe of op een station in de stad wilt ophalen, bij Mietwagencheck boekt u niet alleen met prijstransparantie, maar ook met TÜV-gekeurde beveiliging.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders