Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Port Elizabeth Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor de Port Elizabeth Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Port Elizabeth Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Port Elizabeth Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 22 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Starlet
6 Dagen van 19.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Toyota Corolla 1.8 Quest
6 Dagen van 19.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
6 Dagen van 19.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto

Vissen, surfen en zeilen - met zijn 40 km stranden is Port Elizabeth de perfecte bestemming voor de zomer. Om het meeste uit uw reis naar Zuid-Afrika te halen, is een goedkope huurauto op Port Elizabeth Airport aan te raden. Rijd naar de mooiste stranden van Zuid-Afrika zoals King's Beach, Humewood Beach of Hobie Beach. Op MietwagenCheck krijgt u een snel overzicht van de goedkoopste huurauto's op Port Elizabeth Luchthaven.

Autoverhuur op Port Elizabeth Luchthaven

Kleurrijke huizen in Port Elizabeth, Zuid-Afrika

Kleurrijke huizen in Port Elizabeth

U landt op Port Elizabeth Airport (PLZ) en wilt Port Elizabeth en Zuid-Afrika per huurauto verkennen? Dan maakt u de juiste beslissing als u uw auto direct huurt bij een van de zeven of zo autoverhuurbedrijven op Port Elizabeth Airport, zodat u ontspannen aan uw vakantie kunt beginnen. Vergelijk de huurauto's van de autoverhuurbedrijven op Port Elizabeth Airport vanuit huis met MietwagenCheck, boek handige accessoires, profiteer misschien zelfs van een vroegboekkorting en bespaar uzelf lange wachttijden na uw aankomst.

Waar haal ik mijn huurauto op in Port Elizabeth Luchthaven?

Als u kiest voor een autoverhuurbedrijf dat een balie op het luchthaventerrein heeft, kunt u natuurlijk meteen na aankomst uw autodocumenten en de autosleutel afhalen. Als uw autoverhuurbedrijf geen balie in het luchthavengebouw heeft, dan bieden sommige aanbieders u een shuttledienst aan waarmee u het autoverhuurstation comfortabel kunt bereiken.

Welke autoverhuurbedrijven zijn gevestigd op de luchthaven PLZ?

Zoals op veel internationale luchthavens vindt u er enkele van ' s werelds grootste autoverhuurbedrijven, dus u bent vanaf het begin in goede handen. Hieronder vindt u een lijst van autoverhuurbedrijven wier balies u kunt vinden op Port Elizabeth Luchthaven:

  • Avis
  • Bidvest Autoverhuur
  • Europcar
  • Eerste Autoverhuur
  • Tempest
  • Thrifty
  • Hertz Autoverhuur

Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation op de luchthaven van Port Elizabeth?

De huurauto tanken

De huurauto tanken

Gelukkig hoeft u niet ver te zoeken naar een tankstation op Port Elizabeth Airport, want er is een Engen tankstation direct bij de luchthaven, dat zelfs 24 uur per dag open is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waar u uw huurauto kunt tanken als u hebt besloten een auto te huren met een eerlijk tankbeleid.

Autoverhuur Port Elizabeth Luchthaven (PLZ) - snel in de stad!

Dankzij de ideale ligging heeft u een goede keuze gemaakt met Port Elizabeth Airport, vanwaar u diverse omwegen landinwaarts kunt maken of een ritje langs de kust. Maar voordat u dat doet, moet u zeker een kijkje nemen bij de bezienswaardigheden in de stad. U kunt uw eerste overzicht over de stad krijgen vanaf de 53 meter hoge Settlers' Memorial Campanile, een klokkentoren of uitkijktoren, voordat u misschien naar de stenen piramide in het kleine park Donkin Reserve gaat. De vier musea van de stad, waaronder het Nelson Mandela Metropolitan Art Museum, Bayworld Ozeanium, Jewish Pioneer's Memorial Museum en South African Airforce Museum, zijn ook een bezoek waard. Als u daarentegen een beetje wilt winkelen, moet u naar het grootste winkelcentrum, het Greenacres Shopping Centre, terwijl u ook een kijkje moet nemen op Market Square en in het stadhuis met zijn vlooienmarkt. Hieronder staan enkele kilometer details voor een betere oriëntatie rond Port Elizabeth.

Hoogtepunten in Port Elizabeth

  • Stadhuis van Port Elizabeth
  • Voetbalstadion van Port Elizabeth
  • Vuurtoren van Port Elizabeth
Stadhuis van Port Elizabeth, Zuid-Afrika

Stadhuis van Port Elizabeth

Port Elizabeth Voetbalstadion bij nacht, Zuid-Afrika

Port Elizabeth voetbalstadion bij nacht

Vuurtoren in Port Elizabeth, Zuid-Afrika

Vuurtoren van Port Elizabeth

Meer bestemmingen voor autoverhuur vanuit Port Elizabeth Luchthaven

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven PLZ Reistijd
Stadscentrum Port Elizabeth 5,5 km 8 minuten
Mosselbaai 382 km 4 uur en 8 minuten.
Oost Londen 286 km 3 uur 3 minuten
Knysna 273 km 2 uur 46 minuten
Koffiebaai 543 km 5 uur 36 minuten

Verkeersverbindingen van de luchthaven naar het centrum van Port Elizabeth

Als u niet meteen na aankomst in een huurauto weg wilt rijden, maar eerst wilt bijkomen van uw langeafstandsvlucht, kunt u natuurlijk ook met het openbaar vervoer of een taxi naar het centrum van de stad. In dat geval moet u echter op de luchthaven een taxi laten oproepen door een erkend taxibedrijf dat over een taximeter beschikt, zodat u niet voor een onaangename verrassing komt te staan wanneer u later betaalt. Bovendien is er sinds 2016 een snel vervoerssysteem waarmee u elke dag tussen 05:15 en 22:00 uur in het centrum van de stad kunt komen.

Port Elizabeth Luchthaven - enkele inlichtingen in een oogopslag.

Hoewel elk jaar meer dan 1,4 miljoen passagiers op Port Elizabeth Airport worden afgehandeld, zijn de diensten die op de luchthaven worden aangeboden met slechts vier winkels tot nu toe zeer beperkt, zodat het raadzaam kan zijn om niet op het laatste moment souvenirs en andere kleine artikelen op de luchthaven te willen kopen. Maar u kunt tenminste een hapje en een drankje nuttigen op de luchthaven, in een van de lounges verblijven en gebruik maken van het gratis internet.

Huurauto rondreis Zuid-Afrika: Nationaal park rondreis

Olifanten in Addo Elephant National Park, Zuid-Afrika

Olifanten in Addo Elephant National Park

Zuid-Afrika is ongetwijfeld een van de landen die zich het best lenen voor een rit met uw eigen huurauto, en met een vlucht naar Port Elisabeth Airport hebt u een van de beste vertrekpunten gekozen om de mooiste hoekjes van het land te verkennen. Bijzonder bezienswaardig is het Addo Elephant National Park, waar u heel dicht bij de grijze reuzen kunt komen, maar ook het Monkeyland Primate Sanctuary, met zijn meer dan 700 primaten, is een speciale zijtocht waard. Liefhebbers van motorsport moeten daarentegen naar het AutoPavillion in Uitenhage gaan, waar veel oldtimers van Volkswagen te vinden zijn, evenals veel interessante informatie over de voormalige VW-fabriek in Zuid-Afrika. Maar ook een uitstapje naar de Quin Sculpture Garden (Alexandria), het East London Museum(East London), de Storms River Suspension Bridge (Tsitsikamma National Park) en Gerickes Point mag u niet missen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat