Huurauto San Francisco Airport

Autohuur San Francisco Luchthaven - SFO vanaf 26 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen San Francisco Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Ford Fiesta of gelijkwaardig
Ford Fiesta
vanaf 26 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Fiesta
vanaf 26 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Ford Fiesta
vanaf 26 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Ford Fiesta
vanaf 26 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 28 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus
vanaf 28 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Ford Focus
vanaf 28 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Ford Focus
vanaf 28 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Chevrolet Malibu of gelijkwaardig
Chevrolet Malibu
vanaf 29 €/dag
Minibus
bijv. R CHRYSLER PACIFICA of gelijkwaardig
R CHRYSLER PACIFICA
vanaf 48 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. R CHRYSLER PACIFICA of gelijkwaardig
R CHRYSLER PACIFICA
vanaf 48 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit of gelijkwaardig
Ford Transit
vanaf 80 €/dag
SUV
bijv. Buick Encore of gelijkwaardig
Buick Encore
vanaf 33 €/dag
Cabrio
bijv. Ford Mustang Cabrio of gelijkwaardig
Ford Mustang Cabrio
vanaf 41 €/dag
Premium klasse
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 31 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur luchthaven San Francisco

San Francisco straat

Onderweg in San Francisco

Geniet van legendarische road trips door Californië en begin uw reis met een huurauto op San Francisco Airport. Wij raden u aan uw huurauto online te boeken voordat u op reis gaat. Op deze manier kunt u profiteren van vroegboekkosten en onze transparante autovergelijking.

Elke bezoeker van de Verenigde Staten zou een deel van zijn of haar verblijf in San Francisco moeten doorbrengen. De in Californië gelegen metropool trekt jaarlijks talloze mensen uit de hele wereld met zijn aangename klimaat, vele bezienswaardigheden en unieke flair.

Autoverhuur op de luchthaven van San Francisco

Zicht op San Francisco vanuit het vliegtuig

Zicht op San Francisco vanuit het vliegtuig

Vergelijk het aanbod van de verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven van San Francisco. We werken samen met alle grote autoverhuurbedrijven in Californië. Bij de volgende autoverhuurbedrijven kunt u bij ons online een auto huren:

 • Alamo huurauto's
 • Avis Autoverhuur
 • Europcar
 • Hertz

Informatie over de luchthaven van San Francisco SFO

De internationale luchthaven van San Francisco heeft een geschiedenis van bijna 100 jaar. Het werd geopend in 1927 onder de naam Mills Field Muncipal Airport. In die tijd landden de weinige reizigers echter in een geïmproviseerd gebied dat was voorbereid op het luchtverkeer, er was noch een aankomsthal, noch een huurauto of andere faciliteiten die vandaag de dag als vanzelfsprekend worden beschouwd. Pas in 1955 werd de internationale luchthaven van San Francisco geopend. Sindsdien worden de passagiers in vier terminals afgehandeld, waarbij de terminal is gereserveerd voor vier internationale reizigers uit Europa, Azië en Afrika.

Vanaf de luchthaven van San Francisco vliegen USA 22 nationale luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 60 steden en 27 internationale maatschappijen bedienen 32 internationale bestemmingen. Elk jaar landen of vertrekken er SFO ongeveer 37 miljoen reizigers vanaf de internationale luchthaven. Informatie over alle relevante onderwerpen, zoals autoverhuur, wordt in verschillende talen verstrekt en er zijn tolken beschikbaar via een telefonische hotline.

Aankomst op de luchthaven van San Francisco: Goedkope huurauto's

Onderweg op de luchthaven

Met de bagage direct bij de autohuur

Sleutel voor de huurauto

Meer flexibiliteit met een huurauto

Als passagier die vanuit het buitenland aankomt, komt u aan in terminal vier en uw eerste route brengt u naar de paspoortcontrole in de aankomsthal. Vervolgens haalt u uw bagage op bij de betreffende loopband en passeert u de Amerikaanse douanecontrolezone. Daarna wilt u waarschijnlijk uw gereserveerde huurauto ophalen bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze. Het gebouw waar de autoverhuurbedrijven gevestigd zijn, bevindt zich buiten de internationale terminal.

Elk autoverhuurbedrijf heeft te maken met aanzienlijke concurrentie op de luchthaven van San Francisco. Daarom kunt u meestal uw favoriete auto huren tegen zeer redelijke tarieven, hoewel er verschillende voorwaarden zijn om te overwegen. Vooral compacte klasse auto's zijn goedkoop te huur. Het zal iets duurder zijn als de geprefereerde auto VAN een pick-up is. SUV

Autoverhuur San Francisco Luchthaven SFO: Belangrijke opmerkingen

Minimum leeftijd

Vrienden in een huurauto

Let op de minimumleeftijd

Welke leeftijd heeft uw autoverhuurbedrijf nodig om een auto te huren? Deze vraag moet al worden opgehelderd op het moment van de reservering, aangezien bijna elk autoverhuurbedrijf dat aanwezig is op de internationale luchthaven van San Francisco een minimumleeftijd van 25 jaar vereist. Er zijn echter enkele uitzonderingen, zoals het Alamo autoverhuurbedrijf. Bij dit bedrijf kunt u vanaf 21 jaar een auto huren voor een redelijke prijs, maar er geldt een verzekeringstoeslag van 25 dollar per dag.

Verzekering

Uw autoverhuurbedrijf op de luchthaven SFO zal u waarschijnlijk een auto huren zonder kilometerbeperking. Het is echter niet zeker dat de door u gewenste verzekering al in de huurprijs is inbegrepen. Huur daarom uw auto op ons portaal voor een redelijke prijs en inclusief de optimale verzekering. Als u uw huurauto via een Amerikaanse website boekt, wordt u alleen geadviseerd om een uitgebreide verzekering (CDW) en uitgebreide aansprakelijkheid (EP) af te sluiten, beide polissen zijn standaard bij ons.

extra bestuurder

Wilt u de huurauto zelf besturen of wilt u een extra bestuurder laten registreren? Als u een extra bestuurder boekt, kunt u om de beurt de huurauto besturen. Zo kan iedereen achterover leunen en genieten van het landschap.

Eenrichtingsverhuur

U haalt uw auto op bij het juiste ophaalstation op de internationale luchthaven SFO en wilt deze inleveren bij het ophaalstation van een andere luchthaven? Dit aspect moet ook met uw autoverhuurbedrijf worden opgehelderd, anders moet u wellicht een relatief dure eenrichtingsverhuur betalen.

Let bij het ophaalstation op de volgende criteria

Duimen voor MietwagenCheck

Controleer vooraf de staat van de huurauto

Vooral als u een auto kunt huren tegen een lage prijs, moet u goed kijken naar de staat van de auto bij het ophaalstation. Zijn de remmen, verlichting en andere bedieningselementen in orde en ziet de huurauto er goed onderhouden uit? Uiterlijk op dit punt moet u uw autoverhuurbedrijf vragen naar de brandstofregeling. Als u de auto met een volle tank moet ophalen en in dezelfde staat moet terugbrengen, moet er niet ver van de luchthaven van San Francisco een tankstation SFO beschikbaar zijn. We hebben er alles aan gedaan om u hierover te informeren en kunnen u positieve antwoorden geven.

Is er een benzinestation op de SFOluchthaven van San Francisco ?

Benzinestation Afstand tot de luchthaven van San Francisco
76 Benzinestation 4,6 kilometer
Arco tankstation 9 km

San Francisco Luchthaven: Bestemmingen

Golden Gate Bridge in San Francisco

Golden Gate Bridge

Uitzicht over San Francisco

Uitzicht over San Francisco Downtown

Lombard Street San Francisco

Lombardstraat

U was in staat om een auto te huren bij de International Airport SFO CA tegen een lage prijs en zonder kilometergrens, en koos uw hotel in het centrum van de stad als uitgangspunt voor uw verkenningen. Vervolgens wilt u waarschijnlijk de bezienswaardigheden van de Californische metropool verkennen. Zorg ervoor dat u naar de Golden Gate Bridge of het nabijgelegen Golden Gate Park rijdt. Beide bestemmingen liggen op slechts enkele kilometers van het stadscentrum en bieden spannende indrukken die gepaard gaan met een boeiend mooi uiterlijk.

Hoewel u uw auto op de luchthaven van San Francisco voor een zeer redelijke prijs kon huren, moet u bepaalde bestemmingen liever te voet of met de kabelbaan verkennen. Dit zijn onder andere de heuvels in het noordoosten en de dichtbevolkte binnenstad. Sommige straten nodigen echter uit om met de huurauto te rijden. Vooral de Lombard Street leidt je over de heuvels van de metropool, soms met een zeer steile helling.

Andere bestemmingen voor autoverhuur in San Francisco

 • De stad Sacramento, gelegen op ongeveer 170 kilometer ten noorden van San Francisco, biedt zoveel hoogtepunten dat één dag lang niet genoeg is om ze te ontdekken. U moet dus een hotel kiezen en daar een paar dagen blijven.
 • Ten zuiden van de internationale luchthaven SFO ligt de badplaats Santa Cruz op ongeveer 110 kilometer afstand. Geniet van de fantastische flair van de stad met zijn karakteristieke kenmerken, kies een aantrekkelijk hotel en ontspan in een gevarieerde omgeving.
 • Als natuurliefhebber moet u een paar dagen doorbrengen in het opwindend mooie Yosemite National Park. U kunt het in ongeveer vijf uur met de huurauto bereiken en een geschikt hotel in de buurt vinden.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders