Huurauto San Francisco Airport

Autoverhuur San Francisco Luchthaven - SFO vanaf 33 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod San Francisco Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. TOYOTA YARIS 1.5 of gelijkwaardig
TOYOTA YARIS 1.5
vanaf 48 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 54 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
TOYOTA YARIS 1.5
vanaf 48 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 54 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. NISSAN VERSA 1.6 of gelijkwaardig
NISSAN VERSA 1.6
vanaf 50 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus Aut. 4dr A/C
vanaf 58 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
NISSAN VERSA 1.6
vanaf 50 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Ford Focus Aut. 4dr A/C
vanaf 58 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. TOYOTA COROLLA 1.8 of gelijkwaardig
TOYOTA COROLLA 1.8
vanaf 55 €/dag
Minibus
bijv. DODGE GRAND CARAVAN 3.3 of gelijkwaardig
DODGE GRAND CARAVAN 3.3
vanaf 75 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. DODGE GRAND CARAVAN 3.3 of gelijkwaardig
DODGE GRAND CARAVAN 3.3
vanaf 75 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. FORD TRANSIT WAGON of gelijkwaardig
FORD TRANSIT WAGON
vanaf 174 €/dag
SUV
bijv. JEEP COMPASS 2.5 of gelijkwaardig
JEEP COMPASS 2.5
vanaf 62 €/dag
Cabrio
bijv. Ford Mustang of gelijkwaardig
Ford Mustang
vanaf 97 €/dag
Premium klasse
bijv. G BUICK REGAL of gelijkwaardig
G BUICK REGAL
vanaf 74 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur San Francisco Luchthaven

Straat in San Francisco

Onderweg in San Francisco

Geniet van legendarische road trips door Californië en begin uw reis met een huurauto op San Francisco Airport. Wij raden u aan uw huurauto voor uw reis online te boeken. Op deze manier kunt u profiteren van vroegboekprijzen en onze transparante autoverhuur vergelijking.

Elke bezoeker aan de Verenigde Staten zou een deel van zijn verblijf in San Francisco moeten doorbrengen. De metropool ligt in Californië en trekt met zijn aangename klimaat, vele bezienswaardigheden en eigenaardige flair elk jaar ontelbare mensen uit de hele wereld aan.

Autoverhuur op San Francisco Luchthaven

Uitzicht op San Francisco vanuit het vliegtuig

Uitzicht op San Francisco vanuit het vliegtuig

Vergelijk het aanbod van de verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven van San Francisco. Wij werken met alle grote autoverhuurbedrijven in Californië. U kunt online huurauto's boeken bij de volgende autoverhuurbedrijven via ons:

 • Alamo huurauto's
 • Avis autoverhuur
 • Europcar
 • Hertz

Met een huurauto door de gouden herfst in San Francisco

De herfstmaanden in San Francisco zijn meestal droog en perfect voor een roadtrip met een huurauto. Pak uw koffers en breng de herfstvakantie met het hele gezin door in San Francisco. In de herfstmaanden kunt u een onvergetelijke roadtrip maken in een huurauto door het platteland rond San Francisco. In de vroege ochtenduren kan er nog wat mist zijn, maar die trekt weg zodra de herfstzon aan de hemel verschijnt. Geniet optimaal van uw herfstvakantie in San Francisco met uw eigen huurauto. Hier vindt u de mooiste plekjes om te picknicken en te genieten van het prachtige uitzicht over een herfstachtig landschap.

Informatie over de luchthaven van San Francisco SFO

De internationale luchthaven van San Francisco kijkt terug op een geschiedenis van bijna 100 jaar. Het werd geopend onder de naam Mills Field Muncipal Airport in 1927. In die tijd landden de weinige reizigers echter op een provisorisch terrein dat was ingericht voor het luchtverkeer; er was geen aankomsthal, geen autoverhuur en evenmin andere voorzieningen die tegenwoordig vanzelfsprekend zijn. De verhuizing naar de internationale luchthaven van San Francisco vond pas plaats in 1955 en sindsdien worden passagiers in vier terminals afgehandeld, waarbij terminal vier is gereserveerd voor internationale reizigers uit Europa, Azië en Afrika.

Vanaf San Francisco Airport, vliegen 22 nationale luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 60 steden in de USA , 27 internationale maatschappijen bedienen 32 internationale bestemmingen. Elk jaar landen of vertrekken ongeveer 37 miljoen reizigers van SFO International Airport. Informatie over alle relevante onderwerpen, zoals autoverhuur, wordt in verschillende talen gegeven, en er zijn ook tolken beschikbaar via een telefonische hotline.

Aankomst op de luchthaven van San Francisco: Huur een auto tegen een redelijke prijs

Onderweg op de luchthaven

Breng uw bagage rechtstreeks naar de autoverhuurbalie

Sleutel voor de huurauto

Meer flexibiliteit met een huurauto

Als passagier die uit het buitenland aankomt, komt u aan in Terminal 4 en uw eerste halte is de paspoortcontrole in de aankomsthal. Vervolgens haalt u uw bagage van de desbetreffende transportband en gaat u door de controlezone van de Amerikaanse douane. Daarna zult u waarschijnlijk uw gereserveerde huurauto willen ophalen bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze. Het gebouw waar de autoverhuurbedrijven zijn gevestigd bevindt zich buiten de internationale terminal.

Elk autoverhuurbedrijf heeft te maken met aanzienlijke concurrentie op San Francisco Airport. U kunt de auto van uw keuze dus meestal heel goedkoop huren op , hoewel er verschillende voorwaarden gelden. Vooral auto's uit de compacte klasse zijn goedkoop om te huren. Het zal iets duurder zijn als uw favoriete auto een pick-up, SUV of VAN is.

Autoverhuur San Francisco Luchthaven SFO: Belangrijke informatie

Minimumleeftijd

Vriendinnen in een huurauto

Let op de minimumleeftijd

Welke leeftijd eist uw autoverhuurbedrijf voor de auto die u wilt huren? Deze vraag moet worden verduidelijkt op het moment van de boeking, omdat bijna elk autoverhuurbedrijf aanwezig op San Francisco International Airport een minimumleeftijd van 25 jaar eist. Er zijn echter een paar uitzonderingen, zoals Alamo. Bij deze maatschappij kunt u op 21-jarige leeftijd goedkoop een auto huren, maar bent u wel een verzekeringstoeslag van 25 dollar per dag verschuldigd.

Verzekering

Uw autoverhuurbedrijf op SFO airport zal u waarschijnlijk een auto verhuren zonder kilometerbeperking. Het is echter niet zeker dat de gewenste verzekering al in de huurprijs is inbegrepen. Huur daarom goedkoop uw auto op ons portaal en sluit de optimale verzekering af. Als u uw huurauto via een Amerikaanse website boekt, krijgt u alleen het advies om een uitgebreide verzekering (CDW) en uitgebreide aansprakelijkheid (EP) af te sluiten, bij ons zijn beide polissen standaard.

Extra bestuurder

Wilt u de huurauto alleen besturen of moet er een extra bestuurder worden geregistreerd? Als u een extra bestuurder boekt, kunt u om beurten de huurauto besturen. Op deze manier kan iedereen achterover leunen en van het landschap genieten.

Huur enkele reis

U haalt uw auto op bij het juiste ophaalstation op de internationale luchthaven SFO en wilt hem inleveren bij het ophaalstation van een andere luchthaven? U moet ook dit aspect met uw autoverhuurder bespreken, anders kan het zijn dat u een relatief dure huurprijs voor een enkele reis moet betalen.

Let op de volgende criteria bij het afhaalstation

Duimen omhoog voor MietwagenCheck

Controleer de staat van de huurauto van tevoren

Vooral als u goedkoop een auto kunt huren, moet u goed kijken naar de staat van de auto bij het ophaalstation. Zijn de remmen, lichten en andere bedieningsorganen in goede staat en lijkt de huurauto in goede staat te verkeren? Ten laatste op dit punt moet u uw autoverhuurbedrijf vragen naar de brandstofregeling . Als u de auto met een volle tank moet ophalen en in dezelfde staat moet terugbrengen, moet er niet ver van San Francisco Airport SFO een tankstation beschikbaar zijn. Wij hebben hierover informatie ingewonnen en kunnen u positieve antwoorden geven.

Is er een benzinestation op San Francisco Airport SFO?

Benzinestation Afstand van de luchthaven van San Francisco
76 benzinestation 4,6 km
Arco benzinestation 9 km

San Francisco Luchthaven: Bezienswaardigheden

Golden Gate Bridge in San Francisco

Golden Gate Brug

Uitzicht over San Francisco

Uitzicht over San Francisco Downtown

Lombard Street San Francisco

Lombard Street

U hebt goedkoop en zonder kilometerbeperking een auto kunnen huren op de internationale luchthaven SFO CA, en hebt uw hotel in het centrum van de stad gekozen als uitvalsbasis om op verkenning te gaan. Vervolgens wil je waarschijnlijk de attracties van de Californische metropool ontdekken. Rijd daarom zeker naar de Golden Gate Bridge of het nabijgelegen Golden Gate Park. Beide bestemmingen liggen op slechts enkele kilometers afstand van de stad en bieden opwindende indrukken die gepaard gaan met betoverend mooie visuals.

Zelfs als u op de luchthaven van San Francisco tegen een zeer redelijke prijs een auto kunt huren, moet u er de voorkeur aan geven bepaalde bestemmingen te voet of met de kabelbaan te verkennen. Daartoe behoren de heuvels in het noordoosten en de dichtbevolkte binnenstad. Sommige straten nodigen echter uit om met een huurauto rond te rijden. Vooral Lombard Street voert u over de heuvels van de metropool, soms met een zeer steile helling.

Andere bestemmingen voor autoverhuur in San Francisco

 • De stad Sacramento , die ongeveer 170 kilometer ten noorden van San Francisco ligt, biedt zoveel hoogtepunten dat één dag bij lange na niet genoeg is om ze te ontdekken. Daarom moet u een hotel kiezen en daar een paar dagen blijven.
 • Ten zuiden van de internationale luchthaven SFO ligt de badplaats Santa Cruz op ongeveer 110 kilometer afstand. Geniet van de fantastische flair van de stad met zijn karakteristieke kenmerken, kies een aantrekkelijk hotel en ontspan in een gevarieerde omgeving.
 • Als natuurliefhebber moet u een paar dagen doorbrengen in het opwindend mooie Yosemite National Park. U kunt het met een huurauto in ongeveer vijf uur bereiken en in de buurt een geschikt hotel vinden.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders