Huurauto San Francisco Airport

Autohuur San Francisco Luchthaven - SFO vanaf 29 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod San Francisco Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Ford Fiesta Aut. 2dr A/C of gelijkwaardig
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 41 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Focus Aut. 4dr A/C of gelijkwaardig
Ford Focus Aut. 4dr A/C
vanaf 45 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus Aut. 4dr A/C
vanaf 45 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Ford Focus Aut. 4dr A/C
vanaf 45 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Ford Focus Aut. 4dr A/C
vanaf 45 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Chevrolet Cruze Aut. 2dr A/C of gelijkwaardig
Chevrolet Cruze Aut. 2dr A/C
vanaf 46 €/dag
Minibus
bijv. Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C of gelijkwaardig
Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C
vanaf 70 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C of gelijkwaardig
Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C
vanaf 70 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit Minibus of gelijkwaardig
Ford Transit Minibus
vanaf 144 €/dag
SUV
bijv. Ford Escape Aut. 5dr A/C of gelijkwaardig
Ford Escape Aut. 5dr A/C
vanaf 53 €/dag
Cabrio
bijv. Ford Mustang Cabrio Aut. 2dr A/C of gelijkwaardig
Ford Mustang Cabrio Aut. 2dr A/C
vanaf 69 €/dag
Premium klasse
bijv. Ford Taurus Aut. 4dr A/C of gelijkwaardig
Ford Taurus Aut. 4dr A/C
vanaf 52 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autohuur San Francisco Luchthaven

San Francisco straat

Onderweg in San Francisco

Geniet van legendarische road trips door Californië en begin uw reis met een huurauto op San Francisco Airport. Wij raden u aan uw huurauto online te boeken voordat u op reis gaat. Profiteer van de vroegboekkosten en onze transparante autovergelijking.

Elke bezoeker van de Verenigde Staten zou een deel van zijn of haar verblijf in San Francisco moeten doorbrengen. De in Californië gelegen metropool trekt jaarlijks talloze mensen uit de hele wereld met zijn aangename klimaat, vele bezienswaardigheden en unieke flair.

Autoverhuur op de luchthaven van San Francisco

Zicht op San Francisco vanuit het vliegtuig

Zicht op San Francisco vanuit het vliegtuig

Vergelijk het aanbod van de verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven van San Francisco. We werken samen met alle grote autoverhuurbedrijven in Californië. U kunt uw autohuur online boeken bij de volgende autoverhuurbedrijven:

 • Alamo huurauto's
 • Avis Autoverhuur
 • Europcar
 • Hertz

San Francisco - Een zomer zoals nergens anders in de Verenigde Staten.

San Francisco is de perfecte zomerbestemming voor u. Zelfs in de warmste maand juli stijgen de temperaturen slechts tot een aangename 24 graden Celsius, wat een welkome afwisseling is ten opzichte van het zwoele klimaat van veel andere Amerikaanse steden langs de kust. Geniet van het uitzicht op de adembenemende Golden Gate Bridge, vrij van de gebruikelijke mist in de stad, of beter nog, pak een huurauto en verken de brug en de stad met zijn opvallend steile straatjes of de beroemde, kronkelende Lombard Street op eigen houtje. Voor een korte lunchwandeling door Fisherman's Wharf, het populaire waterfrontdistrict aan de noordkust van San Francisco. Er zijn talrijke restaurants, cafés en, voor dierenliefhebbers, zelfs zeeleeuwen. Zin in een speciaal uitzicht op de stad? Stap dan op een van de historische trams, die u meenemen naar de steile straten van San Francisco met een helling tot 31 graden. Vooral in de zomer komt de stad tot leven en wachten talloze festivals en straatfeesten op de talrijke bezoekers met live muziek, straatvoedsel en een uitbundige sfeer.

Informatie over de luchthaven van San Francisco SFO

De internationale luchthaven van San Francisco kijkt terug op bijna 100 jaar geschiedenis. Het werd geopend in 1927 onder de naam Mills Field Muncipal Airport. De weinige reizigers landden toen echter in een geïmproviseerd gebied dat was voorbereid op het luchtverkeer; er was noch een aankomsthal, noch een huurauto of andere faciliteiten die vandaag de dag als vanzelfsprekend worden beschouwd. De verhuizing naar San Francisco International Airport vond pas plaats in 1955. Sindsdien worden de passagiers in vier terminals afgehandeld, waarbij de terminal is gereserveerd voor vier internationale reizigers uit Europa, Azië en Afrika.

Vanaf de luchthaven van San Francisco vliegen 22 nationale luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 60 steden in de USA , 27 internationale luchtvaartmaatschappijen bedienen 32 internationale bestemmingen. Elk jaar landen ongeveer 37 miljoen reizigers op of vertrekken van de internationale luchthaven SFO . Informatie over alle relevante onderwerpen, zoals autoverhuur, wordt in verschillende talen verstrekt en er zijn tolken beschikbaar via een telefonische hotline.

Aankomst op de luchthaven van San Francisco: Huur een auto tegen lage kosten.

Onderweg op de luchthaven

Met de bagage direct bij de autohuur

Sleutel voor de huurauto

Meer flexibiliteit met een huurauto

Als passagier die vanuit het buitenland aankomt, komt u aan in Terminal 4 en uw eerste route brengt u naar de paspoortcontrole in de aankomsthal. Vervolgens haalt u uw bagage op van de juiste transportband en passeert u de controlezone van de Amerikaanse douane. Daarna wilt u waarschijnlijk uw gereserveerde huurauto ophalen bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze. Het gebouw waar de autoverhuurbedrijven gevestigd zijn, bevindt zich buiten de internationale terminal.

Elk autoverhuurbedrijf is onderworpen aan aanzienlijke concurrentie op de luchthaven van San Francisco. Daarom kunt u meestal uw favoriete auto huren tegen een zeer redelijke prijs , hoewel er andere voorwaarden gelden. Compacte auto's zijn bijzonder goedkoop te huur. Het wordt iets duurder als de gewenste auto een pick-up is, SUV of VAN .

Autohuur San Francisco Luchthaven SFO: Belangrijke informatie

Minimum leeftijd

Vrienden in een huurauto

Let op de minimumleeftijd

Welke leeftijd heeft uw autoverhuurbedrijf nodig om een auto te huren? Deze vraag moet op het moment van de reservering worden opgehelderd, aangezien bijna elk autoverhuurbedrijf dat aanwezig is op de internationale luchthaven van San Francisco een minimumleeftijd van 25 jaar vereist. Er zijn echter enkele uitzonderingen, zoals het bedrijf Alamo. Bij dit bedrijf kunt u vanaf 21 jaar een auto huren tegen een redelijke prijs, maar er geldt een verzekeringstoeslag van $25 per dag.

Verzekering

Uw autoverhuurbedrijf op de luchthaven SFO zal u waarschijnlijk een auto huren zonder kilometerbeperking. Het is echter niet zeker dat de door u gewenste verzekering al in de huurprijs is inbegrepen. Huur daarom uw auto op ons portaal voor een redelijke prijs en inclusief de optimale verzekering. Als u uw huurauto via een Amerikaanse website boekt, wordt u alleen geadviseerd om een volledige omniumverzekering (CDW) en uitgebreide aansprakelijkheid (EP) af te sluiten, beide polissen zijn standaard bij ons.

Extra bestuurder

Wilt u de huurauto zelf besturen of wilt u een extra bestuurder laten registreren? Als u een extra bestuurder boekt, kunt u om de beurt de huurauto besturen. Zo kan iedereen achterover leunen en genieten van het landschap.

Eenrichtingsverhuur

U haalt uw auto op bij het betreffende ophaalstation op de internationale luchthaven SFO en wilt deze inleveren bij het ophaalstation van een andere luchthaven? Dit aspect moet ook met uw autoverhuurder worden opgehelderd, anders moet u mogelijk een relatief dure eenrichtingshuur betalen.

Op het ophaalpunt worden de volgende criteria in acht genomen

Duimen voor MietwagenCheck

Controleer vooraf de staat van de huurauto

Vooral als u een auto kunt huren voor een redelijke prijs, moet u goed kijken naar de staat van de auto bij het ophaalstation. Zijn de remmen, verlichting en andere bedieningselementen in orde en ziet de huurauto er goed onderhouden uit? Uiterlijk op dit punt moet u uw autoverhuurbedrijf vragen naar de brandstofregeling . Als u de auto met een volle tank moet ophalen en in dezelfde staat moet inleveren, moet er niet ver van de luchthaven van San Francisco SFO een tankstation beschikbaar zijn. We hebben er alles aan gedaan om u hierover te informeren en kunnen u positieve antwoorden geven.

Is er een benzinestation op de luchthaven van San Francisco SFO?

Benzinestation Afstand tot de luchthaven van San Francisco
76 Benzinestation 4,6 km
Arco tankstation 9 km

San Francisco luchthaven: bestemmingen voor excursies

Golden Gate Bridge in San Francisco

Golden Gate Bridge

Uitzicht over San Francisco

Uitzicht over San Francisco Downtown

Lombard Street San Francisco

Lombardstraat

U was in staat om een auto te huren op de internationale luchthaven SFO CA tegen een redelijke prijs en zonder kilometerlimieten, en koos uw hotel in het centrum van de stad als uitgangspunt voor uw verkenningen. Vervolgens wilt u waarschijnlijk de attracties van de Californische metropool verkennen. Zorg ervoor dat u naar de Golden Gate Bridge of het nabijgelegen Golden Gate Park rijdt. Beide bestemmingen liggen op slechts enkele kilometers van de stad en bieden spannende indrukken die gepaard gaan met een boeiend mooi uiterlijk.

Zelfs als u uw auto kon huren op de luchthaven van San Francisco voor een zeer redelijke prijs, moet u liever bepaalde bestemmingen te voet of met de kabelbaan verkennen. Dit zijn onder andere de heuvels in het noordoosten en de dichtbevolkte binnenstad. Sommige straten nodigen echter uit om met de huurauto te rijden. Vooral de Lombardstraat leidt u over de heuvels van de metropool met deels zeer steile hellingen.

Andere bestemmingen voor autoverhuur in San Francisco

 • De stad Sacramento , gelegen op ongeveer 170 kilometer ten noorden van San Francisco, biedt zoveel hoogtepunten dat één dag niet genoeg is om haar te ontdekken. U moet dus een hotel kiezen en daar een paar dagen blijven.
 • Ten zuiden van de internationale luchthaven SFO ligt de badplaats Santa Cruz op ongeveer 110 kilometer afstand. Geniet van de fantastische flair van de stad met zijn karakteristieke kenmerken, kies een aantrekkelijk hotel en ontspan in een gevarieerde omgeving.
 • Als natuurliefhebber moet u een paar dagen doorbrengen in het opwindend mooie Yosemite National Park. U kunt het in ongeveer vijf uur met de huurauto bereiken en een geschikt hotel in de buurt vinden.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders