Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Santa Cruz de la Sierra

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor Santa Cruz de la Sierra
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Santa Cruz de la Sierra

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Santa Cruz de la Sierra bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 71 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Alto 0.8
14 Dagen van 30.06 - 14.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 78 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Suzuki Celerio 1.1
14 Dagen van 30.06 - 14.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 103 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. VW Gol
14 Dagen van 30.06 - 14.07.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto door Bolivia - Vergelijk aanbiedingen online - Vergelijk aanbiedingen online

San Lorenzo Kathedraal

San Lorenzo Kathedraal

Een rondrit met een huurauto door Bolivia in Zuid-Amerika betekent pure opwinding! Beleef de gevarieerde natuur, geschiedenis en bevolking van het land zelf. Een huurwagen garandeert u volledige onafhankelijkheid. Bepaal zelf hoe het verloop van uw reis wordt gepland. Waar kan ik een huurauto voor Bolivia vinden? Voor een reis naar Bolivia is het raadzaam om het voertuig van te voren te reserveren. Op het prijsvergelijkingsportaal van MietwagenCheck kunt u niet alleen de verschillende aanbiedingen van de organisatoren vergelijken, maar ook filteren volgens uw eigen wensen en ideeën. Heeft u een klein voertuig nodig? Geen probleem, gewoon de voertuigcategorie filteren. Heeft u een huurauto met automatische versnellingsbak nodig? Selecteer hiervoor het opgegeven filter. U vindt hier niet alleen het aanbod met de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook de huurauto die het beste bij uw individuele reis past. Waar wacht je nog op? Begin je avontuur in Bolivia met een huurauto!

Aankomst in Bolivia - Huur een auto

Bolivia Luchthaven

De reis naar Bolivia kan zich ontwikkelen tot een zeer lange reis. Helaas zijn er op dit moment geen directe vluchten vanuit Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk. Informeer u daarom ruim van tevoren om goede vliegverbindingen te kunnen vinden tegen een aanvaardbare prijs. Hier vindt u enkele tips over hoe u goedkoop en alleen met een tussenstop het Andesland kunt bereiken. U moet voorbereid zijn op minstens één tussenstop vanuit Duitsland. Bolivia heeft momenteel twee internationale luchthavens. Viru Viru Viru luchthavens in Santa Cruz en El Alto luchthaven in de buurt van La Paz zijn beschikbaar voor dit doel. Hier kunt u uw huurauto direct accepteren voor een controle van uw huurauto. Maar er zijn ook partners beschikbaar in het stedelijke gebied. Wat is de beste manier om naar Bolivia te vliegen?

Hier vindt u vliegverbindingen tussen Frankfurt Airport, München Airport en Bolivia.

vertrekluchthaven luchtvaartmaatschappij stop
Frankfurt AirEurope, Iberia Madrid
Frankfurt GOL Luchtvaartmaatschappijen, LATAM Sao Paulo
München Boliviana de Aviacion, Iberia, AirEurope, AirEurope Madrid
München Avianca Airlines Bogota

Daarnaast zijn er goedkope aanbiedingen met twee tussenstops vanaf bijna alle luchthavens in de Duitstalige landen. Voorbeelden hiervan zijn via Amsterdam of Parijs en Buenos Aires.

Waar kan ik een huurauto vinden op Santa Cruz de la Sierra airport?

Huurauto op de luchthaven

U kunt de huurauto's direct bij onze partners ophalen op de luchthaven. Hiervoor heeft u uw geldige voucher nodig. Deze worden u na reservering per e-mail toegestuurd. Dit moet in gedrukte vorm of zoals PDF op uw Smartphone/Tablet aan de medewerkers van het verhuurstation worden getoond. Bovendien is het Duitse rijbewijs alleen geldig in combinatie met een internationaal rijbewijs. Een creditcard op naam van de hoofdbestuurder is ook vereist. Debet- of vooruitbetaalde creditcards zijn niet toegestaan. Wat is een eindstation? Bij autoverhuurstations op luchthavens zijn er stations die zich direct in het terminalgebouw bevinden, maar ook zogenaamde shuttlestations. Deze bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven. Bij aankomst kunt u ze bereiken via een gratis pendeldienst van de partners.

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn huurauto?

Informeer u voor vertrek naar de inbegrepen diensten en eventuele aanvullende diensten. Telkens wanneer een auto wordt bestuurd, moet niet alleen het voertuig zelf, maar ook de inzittenden goed beschermd zijn. In principe bevelen wij de volgende voordelen aan om u te beschermen tegen hoge schadebedragen.

  • Volledige verzekering zonder eigen risico - Alle schade veroorzaakt door een ongeval wordt gedekt door uw verzekeringspartner en de organisator. Voor elke huurperiode wordt een borgsom gevraagd. Dit is meestal even hoog als het eigen risico. In het geval van een volledige verzekering zonder eigen risico, behoudt de verhuurder het eigen risico in geval van schade. Aan het einde van de huurperiode ontvangt u echter ook het eigen risico dat door uw verzekering wordt vergoed.

  • Onbeperkt aantal kilometers - Wilt u verschillende steden in het land leren kennen? Geniet van de inclusieve service "Alle kilometers gratis". Dit betekent dat er geen extra kosten per gereden kilometer zijn, zelfs niet op langeafstandsroutes.
  • Eerlijke brandstofregeling (vol/vol) - U ontvangt het voertuig met een volle brandstoftank en moet het met een volle brandstoftank inleveren bij het autoverhuurbedrijf. Zo kunt u tegen lokale prijzen tanken en voorkomt u servicekosten en dure benzineprijzen op de stations.
  • Bescherming van glas en banden - Deze aanvullende verzekering dekt ook schade aan banden, ramen en spiegels.
Driveboo Tip:

Zijn uw reisplannen nog niet zeker? Geen probleem. Voor alle aanbiedingen op MietwagenCheck is het mogelijk een boeking tot 24 uur voor de huurdatum kosteloos te annuleren.

Huurauto in Bolivia voor jonge automobilisten

Jongeren in de auto

Jongeren in de auto

Bijna alle autoverhuurstations vereisen een minimumleeftijd voor het huren van een auto. Dit verschilt van land tot land. In de meeste gevallen moet het rijbewijs een jaar in het bezit zijn geweest van het rijbewijs. De huidige minimumleeftijd in Bolivia is respectievelijk 18 en 21 jaar. De meeste bestuurders onder de 25 jaar moeten ook extra kosten betalen. Zorg ervoor dat u uw exacte leeftijd invoert in het zoekmasker online bij MietwagenCheck. U krijgt dus alleen aanbiedingen die voor u in twijfel worden getrokken. Ook de zogenaamde jonge bestuurderskosten zijn direct in de prijs inbegrepen. Dus u verwacht geen verborgen kosten op de site - super eenvoudig of?

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat