Huurauto Soest

Huurauto Soest vanaf 30 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Autohuur Soest:

Soest

Ontdek de stad Soest en de deelstaat Noordrijn-Westfalen met een huurauto. Vandaag de dag is Soest niet erg bekend in Duitsland. In de Middeleeuwen was dit echter anders. Na Keulen was Soest het grootste handelscentrum van Duitsland. Zo kunt u zich onderdompelen in de middeleeuwse geschiedenis van Soest en zich laten betoveren door historische gebouwen, monumenten en een bijzondere sfeer. Met MietwagenCheck kunt u vanuit uw eigen huis eenvoudig prijzen van verschillende aanbieders vergelijken. Wij maken voor u een duidelijke prijsvergelijking, zodat u snel en eenvoudig de perfecte huurauto voor uw reis kunt boeken. Het enige wat u nodig heeft is een geldig rijbewijs en een creditcard en uw reis kan beginnen.

Ontdek Soest met de huurauto

Ooit was Soest het middeleeuwse centrum van Duitsland, maar vandaag de dag kan het zijn bezoekers nog steeds boeien. Met een huurauto bent u flexibel en kunt u zelf bepalen hoe lang u onderweg wilt zijn en waar. Zo heeft u de mogelijkheid om niet alleen de stad Soest, maar ook de omliggende regio te verkennen. In de buurt kunt u de vandaag bekende steden Düsseldorf, Dortmund, Münster of Bielefeld bezoeken.

Soest is gemakkelijk te bezoeken in een hele dag, want de stad heeft een prettige omvang. U moet proberen de volgende bezienswaardigheden te bezoeken tijdens uw reis:

 • Oude stad Soest: dankzij de goed bewaard gebleven gebouwen krijgt u een goed inzicht in het verleden van de stad als u de oude stad bezoekt. Er zijn de laatste eeuwen weinig veranderingen in de stad geweest, zodat u nog steeds goed bewaarde gebouwen uit de Middeleeuwen kunt bezoeken.
 • Wandeling langs de stadsmuur: in de Middeleeuwen werd de bouw van een stadsmuur achterwege gelaten en in plaats daarvan werd de stadsmuur gebouwd. Vandaag de dag zijn er tal van mooie parken.
 • Grote vijver: u kunt de vijver bereiken na een wandeling door het Theodor-Heuss-Park. Daarna komt u een molen uit de 13e eeuw tegen, waar u ook de Grote Vijver vindt. Hier kunt u een wandeling maken en ontspannen.

Als u in het voorjaar onderweg bent, moet u Soest bezoeken om de beroemde "Soester Baumblüte" in volle glorie te zien. Door de vele tuinen van de woonhuizen bloeit de stad echt op in het voorjaar.

Vakantie in Noordrijn-Westfalen - wat kunt u doen?

Nordrhein-Westfalen is een bekende deelstaat in Duitsland met vele grote steden. Dortmund, Düsseldorf, Essen, Münster of Keulen zijn vanuit Soest gemakkelijk met de huurauto te bezoeken. U zult zien dat het Rijnland een verscheidenheid aan aanbiedingen heeft die gemakkelijk te bezoeken zijn met een gehuurde auto. In de bijlage vindt u een kort overzicht van geweldige excursiebestemmingen binnen Nordrhein-Westfalen en de respectievelijke afstand tot de stad Soest.

Plaats van belang Stad Afstand tot Soest
Dom van Keulen Keulen 130 km
Mediapoort Düsseldorf 117 km
Federale Kunstgalerie Bonn 160 km
Altena Kasteel Altena 80 km
Nationaal Park Eifel Nabij Keulen 180 km
Dom van Keulen

Dom van Keulen

Media Port Düsseldorf

Media Port Düsseldorf

Nationaal Park Eifel

Nationaal Park Eifel

Welke huurauto past het beste bij u?

Het voordeel van boeken via MietwagenCheck, is de mogelijkheid om uw boeking te personaliseren. Van het type voertuig tot de gewenste extra diensten, u kunt uw boeking aanpassen aan uw wensen. U kunt kiezen tussen verschillende voertuigcategorieën, afhankelijk van het feit of u met een grote groep vrienden of met uw partner reist. U kunt ook kiezen voor voertuigen met een hogere waarde en bijvoorbeeld een sportwagen huren.

Welke voertuigklasse kunt u in Soest huren?

 • Miniatuurwagen
 • Kleine auto
 • Compacte klasse
 • Familiewagen
 • Middenklasse
 • Hogere klasse
 • Premieklasse

Welk type voertuig kunt u in Soest huren?

 • Stationwagen
 • Van
 • SUV
 • Sportwagen
 • Transporteur
Voertuigklasse

Verschillende voertuigklassen

Extra bestuurder voor uw huurauto

Extra bestuurders

Reist u met z'n tweeën of met meerdere personen en bent u iets langer onderweg? Rijden kan op de lange termijn vermoeiend zijn. U heeft de mogelijkheid om andere mensen als chauffeur in te schrijven bij de verschillende autoverhuurbedrijven. Dit kan uw reis gemakkelijker maken, omdat u om beurten kunt rijden en nog meer kunt genieten van de reis. Het is zeer belangrijk dat elke extra bestuurder ook bij het autoverhuurbedrijf wordt geregistreerd. Alleen op deze manier dekt de verzekering u in geval van schade en hoeft u geen extra kosten te verwachten. Informeer bij uw lokale autoverhuurbedrijf naar de mogelijke extra kosten voor de extra bestuurder. In principe wordt voor deze dienst een klein forfaitair dagtarief in rekening gebracht.

De juiste verzekering voor uw reis

Om een zorgeloze vakantie te beleven, raden wij u aan om vooraf een passende verzekering af te sluiten. Met MietwagenCheck kunt u een verzekering afsluiten die u tijdens uw hele reis beschermt. Wij raden over het algemeen aan om een volledige verzekering zonder eigen risico te boeken. U bent dus altijd gedekt in geval van een ongeval en hoeft geen extra kosten te verwachten. Via ons portaal kunt u de volledige verzekering boeken voordat u uw huurauto boekt. Selecteer gewoon het servicepakket "Allround zorgeloze verzekering" en voeg het toe aan uw boeking.

Met het afsluiten van een verzekering over MietwagenCheck heeft u geen verdere verzekering ter plaatse nodig. Het komt vaak voor dat het lokale autoverhuurbedrijf extra verzekeringsdiensten aanbiedt. In dit geval hoeft u alleen maar uw boekingsbevestiging te overleggen, waaruit blijkt dat u al volledig gedekt bent.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders