Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Tel Aviv

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Tel Aviv
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Tel Aviv

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Tel Aviv bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 27 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. KIA PICANTO
7 Dagen van 26.03 - 02.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. RENAULT CLIO
7 Dagen van 26.03 - 02.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Suzuki Alto
7 Dagen van 26.03 - 02.04.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto van Tel Aviv naar de Dode Zee

Het huidige Tel Aviv is gemakkelijk met een huurauto te bereiken en bijna niets herinnert u eraan dat de stad ooit slechts de onopvallende buitenwijk van de voormalige havenstad Jaffa was, waar kleurrijke boten comfortabel op het water dobberden. Ondertussen leunen moderne, glinsterende wolkenkrabbers tegen gebouwen in Bauhaus-stijl aan en blazen talloze start-ups dag en nacht de op één na grootste stad van Israël nieuw leven in. Aarzel niet om uw autohuur in Tel Aviv te boeken en geniet van een onvergetelijk avontuur. Vergelijk voor het begin van uw reis het aanbod van alle autoverhuurbedrijven in Tel Aviv, kies uw auto, reserveer online en begin te ontspannen op uw vakantie in Israël.

Huur een auto op het vliegveld of in het centrum van de stad

Natuurlijk kunt u ook in het hoogseizoen in Tel Aviv nog steeds een huurauto vinden bij een van de autoverhuurbedrijven in het centrum van de stad, maar wie geen kostbare reistijd wil verliezen, doet er goed aan om voor zijn reis een geschikte huurauto te zoeken. Als u zich fit genoeg voelt na de korte vlucht bij aankomst op de luchthaven van Ben Gurion (TLV), moet u zeker ook eens kijken naar het autoverhuuraanbod daar, want u kunt niet alleen profiteren van een goedkoper aanbod, maar meestal kunt u ook kiezen voor de auto die past bij uw behoeften uit een grotere vloot van voertuigen.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig om mijn huurauto in Tel Aviv te besturen?

Duidelijk: Ja, want een nationaal rijbewijs uit eigen land wordt helaas niet erkend in Tel Aviv. Daarom moet u vroeg genoeg, dat wil zeggen ten minste acht weken voor het begin van uw reis, een internationaal rijbewijs krijgen van uw eigen gemeente, zodat u mobiel bent als u in Israël aankomt.

Deze snelheidsbeperkingen gelden in Israël en Tel Aviv.

Plaats Maximale snelheid
Binnenstad 50 km/u
Landweg 80 km/u
Snelweg 100 km/u

Dit zijn de punten en per mille die je kunt verwachten in Israël

Vlak voor links is wat het betekent als u met uw huurauto de weg op gaat in Tel Aviv. Maar je hoeft je auto in Tel Aviv niet te wisselen, want de wegen zijn zeer goed onderhouden. Je moet hier ook geen alcohol drinken, als je achter het stuur wilt zitten, want er is een 0,0 alcohollimiet in Israël en de politieagenten kunnen niet tegen een grapje. Het is ook de moeite waard om de uitrusting van uw huurauto te bekijken, want een gevarendriehoek, EHBO-doos en brandblusser zijn ook in Israël nodig. Als u echter tussen november en maart het stadscentrum verlaat, wordt u geadviseerd om het dimlicht van uw huurauto buiten de stad aan te zetten.

Hoewel de meeste huurauto's in Tel Aviv in goede staat zijn, kan een storing iedereen overkomen. Maar een klapband of een gat in de radiator hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem eerst contact op met de nummers van uw autoverhuurbedrijf voor snelle hulp en als u, tegen de verwachtingen in, niemand kunt bereiken of vast komt te zitten op een verwarrende plaats, kunt u ook de Israëlische Pechhulpdienst van de Automobielclub bellen op 03- 56 41 111.

De beste reistijden voor Tel Aviv

Vanwege zijn geografie heeft Israël verschillende klimaatzones. Terwijl het noorden van het land wordt gekenmerkt door hete zomers met een hoge luchtvochtigheid, heeft het zuiden een droog subtropisch klimaat. Maar pas op, als je niet wilt bevriezen, moet je de maanden december tot eind maart vermijden, vooral in Tel Aviv, want met 7°C kan het niet alleen erg koud zijn, maar ook erg regenachtig. In het voorjaar en de herfst daarentegen moeten de meeste reizigers zich comfortabel voelen, omdat het nog niet te warm is om een huurauto te nemen om het land te verkennen.

Activiteiten voor iedereen in Tel Aviv

Tel Aviv beslaat een gebied van 70 km2, dat nauwelijks te voet kan worden ontdekt. Met een huurauto kunt u echter 's morgens snel de zee bereiken om het 13 km lange strand af te wandelen of een wandeling te maken over de promenade en een wandeling te maken in Hayarkon Park. s Avonds hoef je niet naar je horloge te kijken in de hippe clubs van de stad en je kunt tot in de vroege ochtend dansen als je dat wilt.

Deze hoogtepunten horen zeker thuis op je to-do lijstje in Tel Aviv:

  • de oude stad van Jaffa
  • de Tayelet Promenade
  • het Palmach Museum
  • het kunstmuseum
  • het Jitzchak Rabin Centrum
  • het oude havengebied van Tel Aviv
  • de Hall of Independence

Andere bestemmingen die u moet bezoeken rond Tel Aviv met uw huurauto

Excursies van Tel Aviv Afstand per huurauto Tijd
Stalactietengrot in Beit Shemesh 55,5 km 60 minuten.
En Kerem - het "Kleine Zwitserland" van Israël 64,6 km 1 uur 8 minuten
Klaagmuur in Jeruzalem 68,9 km 1 uur 26 minuten
Weddenschap Guvrin-Maresha Nationaal Park 78 km 1 uur 5 minuten.
Het Museum van de Bedoeïenencultuur in Beersheba 98,8 km 1 uur 19 minuten.
De heilige grotten van Nazareth 105 km 1 uur 46 minuten
De Kerk van de Twaalf Apostelen 153 km 2 uur 10 minuten

Of het nu gaat om de Masada-fort en de Dode Zee of om Jeruzalem en Nazareth - zonder een enkele reis naar het Heilige Land te hebben gemaakt, moet je helemaal niet naar huis gaan. Wandel in de voetsporen van Jezus, bezoek het Meer van Galilea, bekijk de Basiliek van de Aankondiging, loop langs de Via Dolorosa naar de Kerk van het Heilig Graf of breng gewoon een onvergetelijke dag door aan de Dode Zee. Profiteer van de flexibiliteit die uw eigen huurauto biedt en verken de meest interessante plaatsen op eigen houtje en zonder enige tijdsdruk.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat