Auto huren in Israel

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Huurauto Israël: Onderweg in het Beloofde Land

Met de huurauto naar de Dode Zee

Met de huurauto naar de Dode Zee

Israël wordt steeds interessanter voor de toeristische markt. Ontdek het Heilige Land in uw eentje met een huurauto! Met een huurauto kunt u comfortabel naar de Dode Zee en historische plaatsen in Jeruzalem rijden. Tel Aviv ontwikkelt zich ook tot een moderne stad waar veel internationale start-ups gevestigd zijn. U kunt uw huurauto online boeken via onze prijsvergelijkingsservice en direct ophalen bij Tel Aviv airport. Op een tour met een huurauto door het gevarieerde land Israël wordt u begeleid door een verscheidenheid aan landschapsimpressies. Omdat de weg de belangrijkste verkeersroute van Israël is, staat niets een onvergetelijke excursie met een huurauto in Israël in de weg. Of het nu gaat om cultuur, grote steden als Tel Aviv en Haifa of strand en zee in Eilat - Israël biedt elke vakantieganger dat bepaalde iets.

Welk voertuigmodel is het meest geschikt voor Israël?

Goede planning is de helft van de strijd. De meest comfortabele manier om te reizen in Israël is met een huurauto. Op deze manier bent u altijd flexibel en kunt u uw gewenste bestemmingen zelfstandig verkennen. Afhankelijk van uw plannen voor Israël, kan een ander model huurauto geschikt zijn. In de volgende tabel vindt u een overzicht van de verschillende voertuigtypen die u in Israël kunt boeken.

model huurauto Bestemming / Doel
kleine auto's stedentrips
SUV nationale parken
minibus Vakantie met het hele gezin
sportwagen Road trips langs de kust
Stadsreis naar Tel Aviv

Stadsreis naar Tel Aviv

En Gedi Nationaal Park

En Gedi Nationaal Park

Roadtrip in Israël

Roadtrip in Israël

Plan een roadtrip met uw huurauto

Wat mag ik niet missen in Israël? Wat kunt u bezoeken in Israël? Welke regels moet ik volgen? Voorafgaand aan een reis zijn er altijd veel vragen. Dat maakt het des te belangrijker om je goed voor te bereiden. Hiermee bent u veilig op vakantie en kunt u genieten van uw huurauto maar ook van mensen, cultuur en eten.

Accepteer een huurauto in Tel Aviv - Verken de stad
Tel Aviv promenade

De gemakkelijkste manier is om een auto te huren rechtstreeks op de luchthaven Ben Gurion in Tel Aviv. Er zijn echter ook andere internationale luchthavens. Als u echter uit een Duitstalig land komt, is het zeer waarschijnlijk dat u hier aankomt. Dit bespaart u taxi- en transportkosten. De stad heeft zich ontwikkeld tot een supermoderne metropool in het midden van het Midden-Oosten. Het kan op elk moment van het jaar goed bezocht worden. Wat kunt u doen in Israël? Ik denk dat de betere vraag is wat ik hier niet kan doen? Hier wacht u strand, cultuur, geschiedenis, religie, feest, kunst en nog veel meer. Ervaar de Israëlische levensvreugde in Tel Aviv. Met uw huurauto rijdt u naar de Israëlische stad aan de Middellandse Zeekust en geniet u van de ontspannen sfeer. Vrijdagavond stemmen de lokale bevolking af op de Shabbat met de trommels. Je mag dit spektakel niet missen.

Hier zijn enkele aanbevelingen over wat u kunt doen in de stad.

  • Fietstocht in Hayarkon Park
  • Ontspannen op het strand en de Tayaletpromenade (tip: Hilton Beach)
  • Ontdek de markten van de stad (Tip: Vlooienmarkt van Jaffa)
  • Straatkunst in de wijk Florentijn
  • Wandelen langs de prachtige Rothschild Boulevard
  • Super lekkere humus en nog veel meer om te proberen!
De Dode Zee
De Dode Zee

De Dode Zee

De Dode Zee in Israël is het zoutste water ter wereld. Laat u drijven op het wateroppervlak en ontspan bij een constante watertemperatuur van 40 graden. Je kunt trouwens niet zinken in de Dode Zee. Het hoge zoutgehalte heeft ook een bijzonder helende werking op huidziekten. Met een huurauto is dit slechts een klein eindje rijden van Jeruzalem of Tel Aviv. In 2 uur en 45 minuten bereikt u de zee.

Strandvakantie in Eilat
Strand in Eilat

Eilat ligt in het meest zuidelijke deel van het land. De stad grenst direct aan Egypte aan de linkerkant en Jordanië aan de rechterkant. Het strand wordt ook wel de Israëlische badplaats naast Haifa en Tel Aviv genoemd, omdat het het enige strand direct aan de Rode Zee is. Met de huurauto bent u vanuit Tel Aviv in ongeveer 4 uur en 15 minuten in Eilat. Een huurauto is vooral de moeite waard voor dit traject, omdat men direct door een prachtig woestijnlandschap en canyons kan rijden. Door het heldere water worden de promenades en stranden beschouwd als een zwemparadijs. Vergelijk de prijzen op AutoverhuurCheck, rijden naar Eilat en zwemmen in het blauwe heldere water.

Jeruzalem
De Klaagmuur in Jeruzalem

Jeruzalem is waarschijnlijk een van de belangrijkste plaatsen ter wereld voor de meeste gelovigen. Niet alleen verschillende culturen van over de hele wereld komen hier samen, maar ook christenen, moslims en joden. De stad heeft net zo veel mensen die elkaar hier ontmoeten, als veel historische en culturele bezienswaardigheden te bieden hebben. Een huurauto tour is ook de moeite waard voor Jeruzalem. De stad is zeer goed geïntegreerd in het vervoersnetwerk van Israël. U heeft slechts ongeveer 1 uur nodig met een huurauto.

Wat kan ik doen in Jeruzalem? Hier zijn enkele dingen die je niet mag missen tijdens je road trip in Israël.

  • Zet een Kvittelchen in de Klaagmuur
  • Verken de Olijfberg en de Oude Stad
  • Verken de Moslim-, Christelijke en Joods-Orthodoxe wijk