Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Ben-Gurion

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Ben-Gurion
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Ben-Gurion

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Ben-Gurion bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 27 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. KIA PICANTO
7 Dagen van 26.03 - 02.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. RENAULT CLIO
7 Dagen van 26.03 - 02.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Suzuki Alto
7 Dagen van 26.03 - 02.04.2024
Voorbeeld auto

Ontsnap aan de lage temperaturen van de winter en bezoek Israël. Ben Gurion Airport is de internationale luchthaven van de Israëlische metropool Tel Aviv. Met een huurauto van MietwagenCheck kunt u flexibel en zelfstandig door het land reizen en de verschillende bezienswaardigheden ontdekken. Door prijzen te vergelijken, bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

Huurauto op Ben Gurion Luchthaven

Israël, het Heilige Land, is buitengewoon in zijn verscheidenheid en contrasten. In het centrum van drie wereldreligies ervaart u diepe vroomheid, vele beroemde plaatsen en religieuze heiligdommen, een moderne, kosmopolitische samenleving en fascinerende landschappen, van de Middellandse Zee in het westen tot de Galilee & Golan-bergen in het noorden en de woestijn (Negev) in het zuiden. Het land is slechts ongeveer zo groot als de Duitse deelstaat Hessen en is dankzij de goed onderhouden wegen ideaal om met een huurauto te verkennen. Vind een geschikte huurauto met behulp van de prijsvergelijker op MietwagenCheck en selecteer de beste aanbieding voordat u op reis gaat, zodat u uw huurauto direct na aankomst op Ben Gurion Airport kunt ophalen en uw individuele roadtrip met volledige flexibiliteit kunt beginnen.

Interessante feiten over Ben Gurion Luchthaven (TLV)

Ben Gurion International Airport (TLV) is de belangrijkste en grootste luchthaven van Israël. In 1975 werd het vernoemd naar de eerste premier van Israël, David Ben Gurion. Het is de thuisluchthaven van de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al en wordt bediend door grote luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, Austrian Airlines, British Airways, Easy Jet, Etihad Airways, Lufthansa, Raynair, Swiss en anderen. De luchthaven ligt ongeveer 20 km ten zuidoosten van Tel Aviv en 50 km ten noordwesten van Jeruzalem. Het heeft twee hoofdterminals, Terminal 3 voor internationale vluchten, Terminal 1 voor binnenlandse en lagekostenvluchten. Een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven rijdt elke 15 minuten tussen de terminals. Restaurants, cafés en winkels verkorten uw verblijf op de luchthaven, u hebt ook de mogelijkheid om geld te wisselen en wifi is gratis op de hele luchthaven.

Beveiliging op de luchthaven

Ben Gurion Airport wordt beschouwd als een van de veiligste luchthavens ter wereld. Het staat bekend om zijn strenge veiligheidscontroles. Voertuigen worden gecontroleerd zodra ze de luchthaven binnenkomen. Alle passagiers worden onderworpen aan strenge veiligheidscontroles van hun bagage en aan ondervraging door het veiligheidspersoneel. Verwacht dat u verschillende keren vragen moet beantwoorden en blijf kalm, anders kan de procedure lang duren. U moet dus 3 uur voor uw vertrek op de luchthaven aanwezig zijn.

Autoverhuur op Ben Gurion Luchthaven

U vindt de volgende autoverhuurbedrijven op Ben Gurion Airport. De meeste autoverhuurbalies bevinden zich in Terminal 3 in de aankomsthal en zijn 24 uur per dag geopend.

  • Avis
  • Begroting
  • Dollar Thrifty
  • Eldan
  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt

Transportverbindingen naar luchthaven Ben Gurion

De luchthaven Ben Gurion ligt aan de snelweg Route 1, die Tel Aviv met Jeruzalem verbindt. Met uw huurauto bent u bijzonder flexibel en kunt u gemakkelijk uw bestemmingen bereiken vanaf de luchthaven.

Met de trein kunt u het centrum van Tel Aviv bereiken vanaf het station bij de ingang van Terminal 3 tegenover de ontvangsthal. Op niveau G van de terminal bevindt zich een ticketautomaat. De treinen van de Israëlische Spoorwegen vertrekken vanaf het station van de luchthaven op niveau S van het Landside-gebouw naast de ontvangsthal. Treinen rijden niet tijdens Shabbat, van vrijdagavond tot zaterdagavond.

Bij Terminal 3 bevinden de bushaltes voor Egged (verbindingen naar Tel Aviv, Jeruzalem en Haifa) en Metropoline (verbinding naar Be'er Sheva in het zuiden) zich op niveau 2.

Taxistandplaatsen bevinden zich op niveau G van de terminal. Let op: er geldt een toeslag op Shabbat of Joodse feestdagen. Een rit naar Tel Aviv kost ongeveer 175 ILS (44 euro) en naar Jeruzalem ongeveer 300 ILS (75 euro).

Rijden in Israël

Rijden in Israël is heel gemakkelijk. Het wegennet is zeer goed ontwikkeld en de bewegwijzering is zowel in het Hebreeuws als in het Engels. De verkeersregels zijn vergelijkbaar met die overal in Europa. De maximumsnelheid bedraagt 50 km/u binnen de bebouwde kom, 80 km/u binnen de bebouwde kom en 100 km/u op autosnelwegen. Tussen eind november en eind maart moeten de dimlichten ook overdag aan zijn. Veiligheidsgordels zijn verplicht en het alcoholpromillage is 0 promille.

Dit moet worden opgemerkt:

Om veiligheidsredenen is het verboden een huurauto te besturen in de Palestijnse gebieden. Uitzonderingen zijn de weg 1 van Jeruzalem naar de Dode Zee en de 90 langs de Dode Zee naar Eilat.

Parkeren in Tel-Aviv en Jeruzalem

Parkeren is in grote steden als Tel-Aviv en Jeruzalem te herkennen aan de kleuren van de stoeprand. Blauwe en witte stoepranden markeren een betaalde parkeerplaats met een parkeermeter of parkeerautomaat. Deze zijn de laatste jaren echter grotendeels ontmanteld en vervangen door parkeer-apps, die echter alleen werken met Israëlische simkaarten en meestal in het Hebreeuws zijn. U kunt uw huurauto het beste parkeren in parkeergarages met meerdere verdiepingen of in bewaakte parkeergarages. Parkeren is verboden op rood-wit gemarkeerde stoepranden.

Rijden door Israël met een huurauto

Met uw huurauto kunt u gemakkelijk de verscheidenheid aan prachtige landschappen en verrassende bezienswaardigheden ervaren. Wat je niet mag missen.

  • Acre: voormalige kruisvaardersstad aan de Middellandse Zee met historische oude binnenstad, stadsmuur en citadel.

  • Jeruzalem: smeltkroes van verschillende culturen en religies. De Klaagmuur is de heiligste plaats voor religieuze Joden.

  • Masada: de beroemdste archeologische vindplaats van Israël. De voormalige vesting van Herodes ligt op een bergplateau in het noorden van de Negev-woestijn en is een nationaal symbool.

  • Nazareth: met zijn bijbelse geschiedenis en de flair van een oude oosterse stad, is het de belangrijkste bedevaartsplaats in het Heilige Land.

  • Meer van Galilea: Bijbels meer omlijst door roodbruine bergen.

  • Tel Aviv: de kosmopolitische en oogverblindende metropool aan de Middellandse Zee met veel cultuur, een uitgesproken nachtleven en droomachtige zandstranden.

  • Dode Zee: Het laagste meer op aarde met een extreem hoog zoutgehalte laat je gewichtloos drijven op het water.

Tel Aviv strand promenade

De Dode Zee

Ontdek de schoonheid van de Negev-woestijn bij koelere temperaturen in de herfst. Tussen dorre kraterlandschappen liggen vruchtbare oases, hier wordt zelfs wijn verbouwd, voornamelijk Merlot en Cabernet. De door de staat gesponsorde Negev Dessert Wine Route loopt langs Highway 40 van Revivim naar Mitzpe Ramon. Ongeveer 20 boerderijen zijn open voor bezoekers. Naast wijn worden er vaak olijven en kaas geproduceerd.

Aangezien er drie klimaatzones in Israël zijn, kunt u in de winter kiezen tussen zwemmen en snorkelen in Eilat, Israëls meest zuidelijke stad, waar het gemiddeld 25 graden is, of skiën op slechts zes uur afstand in het Mount Hernom Ski Resort in de Golan Hoogvlakte in het noorden. Het resort heeft 14 pistes en 5 stoeltjesliften en is erg populair bij Israëli's.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat