Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Wolfsburg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor Wolfsburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Wolfsburg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Wolfsburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 29 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
11 Dagen van 22.07 - 02.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Hyundai i20
11 Dagen van 22.07 - 02.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
11 Dagen van 22.07 - 02.08.2024
Voorbeeld auto

Vergelijk en boek autoverhuur in Wolfsburg

Wolfsburg

Met MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om alle aanbiedingen van autoverhuurbedrijven in Wolfsburg online te vergelijken om met uw huurauto op ontdekkingsreis te gaan in Neder-Saksen en de naburige deelstaat Saksen-Anhalt. Vind de beste prijs voor een huurauto in Wolfsburg in onze online prijsvergelijking. Verken de waterburchten van de omgeving alleen of met het gezin, breng een dag door in het Serengetipark of bewonder de prachtige vlinders in het Vlinderhuis Elbauenpark.

Huurauto Wolfsburg: haal de huurauto op bij de luchthaven.

Of u nu met het openbaar vervoer of met het vliegtuig aankomt, een blik op de verschillende autoverhuuraanbiedingen in en rond Wolfsburg kan de moeite waard zijn. Maar vergelijk niet alleen het wagenpark, maar ook de verzekeringsvoorwaarden, accessoires of kilometerdekkende diensten om precies die auto te vinden die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Als u geen geschikte huurauto heeft gevonden in Wolfsburg, is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen bij het aanbod op Hannover Airport, dat ongeveer 91 km verderop ligt (HAJ).

Huur een auto in Wolfsburg en kies voor "onbeperkt aantal kilometers".

De ene dag een korte omweg naar Hannover, de volgende dag misschien naar Göttingen en de kilometers tellen mee op je snelheidsmeter. Als u uw huurauto niet wilt inzetten als u deze later terugbrengt, kunt u het beste voor aanvang van de reis een ruwe berekening maken van uw reisroute om zo het juiste huurauto-aanbod in Wolfsburg te kunnen kiezen. Als u op veilig wilt zijn, moet u zeker kiezen voor een huurauto-aanbod dat alle gereden kilometers omvat.

Hannover

Hannover

Göttingen

Göttingen

autoverhuur in de buurt van Wolfsburg

Huurwagen Wolfsburg: de eenrichtingsverhuur

Degenen die geen rondreis plannen, maar misschien op zakenreis zijn met een huurauto en niet terugkeren naar hun vertrekpunt, moeten misschien niet per se kiezen voor een huurauto van een klein lokaal autoverhuurbedrijf, maar voor het aanbod van een landelijk opererend autoverhuurbedrijf waar de huurauto ook kan worden afgeleverd bij een ander huurautostation. Het is echter raadzaam om te kijken naar het bedrag van de eenrichtingshuur die door sommige stations in rekening wordt gebracht en die de kosten dekt voor het later terugbrengen van de auto naar de verhuurlocatie.

Beslis over een volledige verzekeringspolis!

Autoverhuur verzekering

Besparen aan de verkeerde kant kan sneller dan je denkt een slechte beslissing blijken te zijn. Er vliegt snel een steen in de voorruit, de kinderen hebben het zitje bevuild of de auto achter is op de weg geraakt. U bent in deze gevallen goed geadviseerd als u heeft gekozen voor een omniumverzekering, dat wil zeggen een volledig omniumverzekering zonder eigen risico en een aansprakelijkheidsverzekering met een uitgebreide dekking, waarmee u niet alleen veilig kunt rijden, maar die u ook veel papierwerk bespaart bij het inleveren van de auto.

Navigatiesystemen van de wegenkaart - De autoverhuur extra's

Hoewel de bewegwijzering in Duitsland echt niets te wensen overlaat, kan het zenuwslopend zijn om voortdurend op de verkeersborden te letten om de weg naar interessante bezienswaardigheden te vinden. Als u heeft besloten om in Wolfsburg een kleine auto te huren zonder navigatiesysteem, dan kunt u er een huren voor een klein bedrag, wat meestal per dag of week in rekening wordt gebracht.

Bezienswaardigheden in Wolfsburg - Aantrekkelijk het hele jaar door

Ook al laat Wolfsburg vooral de harten van alle autofans sneller kloppen door zijn"Autostadt", het nieuwe autobezorgingscentrum met acht merkpaviljoens van Audi tot Volkswagen, kunst- en cultuurliefhebbers komen ook in de stad Wolfsburg aan hun trekken. Bij slecht weer in het voorjaar of de herfst kunt u een kijkje nemen in het"phano", een wetenschapsmuseum ontworpen door de wereldberoemde Iraaks-Britse architect Zaha Hadid. Op koele winterdagen kunt u met het hele gezin een uitbundige dag doorbrengen in het"Badeland" van het Allerpark of 's zomers op pad gaan naar de bezienswaardigheden in de omgeving. Met uw eigen huurauto bent u flexibel en onafhankelijk, zodat u uw reis en excursies precies zo kunt plannen als u wilt.

Onafhankelijkheid met een huurauto in Wolfsburg

U mag de stad niet verlaten zonder een uitstapje te maken naar Wolfsburg, een 13e eeuws Wezerrenaissancepaleis dat het hele jaar door, van tuinexposities tot openluchtfeesten en het adventsfestival, veel bezoekers trekt. Maar een bezoek aan het Allerpark, dat vele attracties en vrijetijdsactiviteiten biedt, zoals een hoog touwenparcours voor jong en oud, is ook een omweg waard. Wie daarentegen geïnteresseerd is in kunst en cultuur, moet zeker een kijkje nemen in het kunstmuseum, dat zo'n 400 werken van internationale hedendaagse kunst en wisselende werken tentoonstelt.

Deze hoogtepunten moeten op je to-do lijstje in Wolfsburg staan:

  • Wolfsburg
  • Allerpark
  • Autostad
  • Volkswagen Museum
  • Kunstmuseum
  • Phano
Allerpark

Allerpark

VW-fabriek in Wolfsburg

VW-fabriek in Wolfsburg

Prachtige vlinders en wilde dieren - huurauto reis naar de dierenwereld

Excursies vanuit Wolfsburg Afstand per huurauto Tijd
Waterburcht Neuhaus 6,9 km 12 minuten.
Gifhorn Mill Museum 22,2 km 32 minuten.
Kasteelplein Braunschweig 36,5 km 35 minuten.
Jachthuis Letzlingen 65,9 km 59 minuten.
Vlinderhuis Elbauenpark 91,4 km 1 uur 3 minuten
Documentatiecentrum KZ Bergen-Belsen 104 km 29 minuten.
Serengeti Park Hodenhagen 122 km 1 uur 14 minuten.

Heb je ooit een Kulan gezien? Zo niet, dan moet u uw huurauto meenemen en naar het Serengetipark in Hodenhagen rijden, waarvan de stichting zich niet alleen inzet voor het behoud van bedreigde rassen van landbouwhuisdieren, zoals het linnen schaap, maar ook verschillende projecten in Afrika ondersteunt. Wie geïnteresseerd is in kunst en cultuur vindt in de directe omgeving van Wolfsburg een aantal kastelen, paleizen en musea. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis mogen een bezoek aan de permanente tentoonstelling van het Documentatiecentrum Bergen-Belsen Concentratiekamp, die de recente geschiedenis van Duitsland documenteert, niet missen.

Ervaring voorjaar in Wolfsburg

Leg aan in Emsland

In het voorjaar groeit de wens om weer te reizen en hoe kun je Duitsland beter verkennen dan met je eigen huurauto? Ga op reis naar Nedersaksen en verken Wolfsburg en omgeving in uw eigen voertuig. In het voorjaar is een bezoek aan het omliggende platteland bijzonder de moeite waard. Om optimaal te profiteren van de vroege zomertemperaturen raden wij een bezoek aan het Emser Moorland aan. Hier kun je een wandeling maken in de frisse lucht en je ziel laten bungelen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat