Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Worms

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor Worms
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Worms

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Worms bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. B FORD FIESTA
8 Dagen van 03.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. A OPEL ADAM
8 Dagen van 03.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Ford Fiesta
8 Dagen van 03.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto van Worms naar het Odenwald

De beroemde kathedraal van Worms

Ontdek de kathedraal in Worms met een huurauto

Worms, de beroemde Nibelungen- en Lutherstad in de buurt van de grootstedelijke gebieden Rijn-Neckar en Rijn-Main. De stad is een citytrip waard, onder andere vanwege de romaanse keizerlijke kathedraal. Ook het Heylshofmuseum, een van de belangrijkste kunstmusea in Rijnland-Palts, trekt elk jaar veel bezoekers naar de stad. Met MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om het aanbod van alle autoverhuurbedrijven in Worms en omgeving te vergelijken en het beste aanbod voor u te kiezen. Ga op weg naar de mooiste bezienswaardigheden in en rond Worms. Begin uw stedentrip in Worms en rijd langs de Rijn. Maak een ommetje naar het Odenwald en laat u betoveren door fantastische kastelen en paleizen. De beste manier om een auto te huren in Worms is online. Dankzij onze transparante prijsvergelijking, kunt u goedkoop een auto huren in Worms.

Autohuur in Worms gemakkelijk gemaakt

Huur uw auto in Worms online. Dankzij onze transparante prijsvergelijking, kunt u een auto huren in Worms tegen de beste prijs. Op onze online portal vindt u huurauto's van alle grote autohuurbedrijven in Worms. Zo krijgt u snel een overzicht van de aanbiedingen en kunt u voordelig naar Worms rijden. Afhankelijk van of u alleen reist of met veel passagiers, kunt u een compacte auto, een SUV of een 7-persoonsauto huren.

uw opties voor een huurauto in Worms

Gemakkelijk afhalen van de luchthaven van Frankfurt

Ophalen op de luchthaven van Frankfurt gemakkelijk gemaakt

Waar kan ik een auto huren in Worms? Als u met het openbaar vervoer naar Worms reist, is het de moeite waard een kijkje te nemen bij de plaatselijke stations. Als u met het vliegtuig reist, landt u hoogstwaarschijnlijk op de luchthaven van Frankfurt (FRA). Hier vindt u gegarandeerd een grote keuze aan huurauto's. Naast de perfecte locatie van het ophaalstation zijn ook andere factoren van doorslaggevend belang. Deze willen wij u in de volgende punten voorstellen.

De borg voor uw huurauto gemakkelijk uitgelegd

De borg beschermt de autoverhuurbedrijven

De borg beschermt de autoverhuurbedrijven

Een waarborgsom is een normale verbintenis bij het huren van een auto. Dit beschermt het autoverhuurbedrijf in geval van een eventualiteit. Een waarborgsom is ook een goede indicator van een gerenommeerd autoverhuurbedrijf. Bij MietwagenCheck hebben we onze partners met zorg geselecteerd om u de best mogelijke ervaring te garanderen. In de meeste gevallen wordt de borgsom betaald met een creditcard en wordt deze begrijpelijkerwijs terugbetaald als de auto onbeschadigd blijkt te zijn. In uitzonderlijke gevallen kan de borg contant worden betaald. Als u hierover vragen hebt, kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met het autoverhuurbedrijf.

Vind de juiste verzekering voor uw huurauto

Eenvoudig en goed verzekerd zijn: volledige omniumverzekering

Eenvoudig en correct verzekerd zijn: volledige omniumverzekering

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn huurauto? Bij alle aanbiedingen op MietwagenCheck is de wettelijke aansprakelijkheid in principe inbegrepen. Dit beschermt u in het algemeen, mocht u niet betrokken zijn bij het ongeval. Hier geldt: hoe hoger het verzekerde bedrag, hoe beter! U bent nog beter af met een omniumverzekering, die u het best kiest zonder eigen risico . Dit beschermt u in ieder geval! Gelukkig is een uitgebreide verzekering al inbegrepen in veel aanbiedingen op ons portaal.

Nuttige aanvullende diensten om nog meer geld te besparen

Naast het voertuigmodel en de prijs zijn er nog vele andere factoren die het best mogelijke aanbod bepalen. Dankzij onze populaire filterfunctie kunt u gemakkelijk nagaan wat de moeite waard is voor uw boeking. In het algemeen raden wij u aan altijd de eerlijke tankregeling te kiezen. Hiermee haalt u uw huurauto op met een volle tank en brengt u hem op dezelfde manier weer terug.

Driveboo Tip:

Onze tip: Bereken voordat u aan uw reis begint hoeveel kilometer u zult rijden.

De betoverende stad Worms is het hele jaar door een bezoek waard.

Al in de negende eeuw besefte keizer Karel de Grote dat Worms een uitstekende winterresidentie was. Volg zijn voorbeeld en breng 's zomers of 's winters een paar dagen door in deze stad van de Nibelungs, die wordt gekenmerkt door religieuze en wereldlijke gebouwen! Naast fantastische parken wachten hier ook verschillende theaters en musea op u. Als u echter de hoogtepunten wilt bezoeken, zoals het Nibelungenfestival, doet u er goed aan de evenementenkalender van de stad te bekijken voordat u aan uw reis begint. Een huurauto maakt uw reisplanning gegarandeerd eenvoudiger. Overdag kunt u een van de prachtige kastelen in het Odenwald bezoeken en 's avonds kunt u een vernissage bijwonen.

Worms van zijn mooiste kant - met een huurauto bent u mobiel

De kathedraal van Worms, die boven de daken van Worms uittorent, ziet er bijna gigantisch uit. Maar ook het Joods Museum in het Raschihaus, waar vroeger dansen en bruiloften werden gehouden, maar ook educatieve evenementen, zou bovenaan uw to-do-lijstje moeten staan vanwege de uitgebreide permanente tentoonstelling. Als u er nu naar verlangt uw voeten te strekken met een wandeling, kunt u in de voetsporen treden van Luther in de stad en naar de Lutherboom lopen. De Luther Kerk is een bezoek waard voor iedereen die in geschiedenis geïnteresseerd is.

Deze bezienswaardigheden moeten op je to-do lijstje staan in Worms:

  • de kathedraal van Worms
  • de joodse begraafplaats
  • het Luther Monument
  • het Nibelungen Museum

Vanuit Worms met een huurauto naar de mooiste kastelen en paleizen in het Odenwald

Plaatsen voor uitstapjes vanuit Worms Afstand per huurauto Tijd
Bendictijner abdij Lorsch met Altenm¸nster klooster 17,9 km 25 min.
Motorfiets- en techniekmuseum Leiningerland 19,5 km 25 min.
Starkenburg Ruin 25,6 km 39 min.
Rosenthal Klooster 31,0 km 33 min.
Kasteel Auerbach 31,5 km 45 min.
Zee van rotsen 33,3 km 44 min.
Kasteel Frankenstein 42,0 km 45 min.
Met de huurauto naar het nabijgelegen Mainz

Met de huurauto naar het nabijgelegen Mainz

Na het verkennen van de hoogtepunten van de stad, is het tijd om de omgeving te verkennen. Steek de Rijnbrug over naar het Bergstrafle-Odenwald UNESCO Geo-Natuurpark. Maak zeker een wandeling door het Felsenmeer, dat door Romeinse steenhouwers werd gebruikt om bouwmaterialen te winnen. Bezoek de koningshal van Lorsch of maak een ommetje naar de romantisch gelegen bezoekersmijn van Schriesheim. Maar ook de steden Wiesbaden en Mainz zijn met een korte autorit te bereiken, zodat een shoppingtour in de adellijke winkels van het stadscentrum van Wiesbaden of een uitstapje naar de kathedraal van Mainz de moeite waard is.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat