Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Ovda

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Ovda
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Ovda

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In de winter is een reis naar Israël de moeite waard, vooral vanwege de milde temperaturen. Ontsnap aan de Europese winter en ontdek een nieuwe bestemming met uw eigen huurauto. U kunt hem comfortabel ophalen op de luchthaven Ramon Eilat. Verheug u op adembenemende landschappen en historische bezienswaardigheden in Israël.

Huurauto op Ramon Eilat Luchthaven

Het nieuwe Ramon Airport Eilat is op 21 januari 2019 geopend en vervangt zowel Eilat City Airport als Ovda Airport. Het is de tweede internationale luchthaven van Israël, samen met Ben-Gurion Airport. Gelegen in het zuiden van Israël en dicht bij de Rode Zee, Egypte en Jordanië, biedt het vele mogelijkheden voor een zonnige vakantie, vooral in de wintermaanden. Het is een goed vertrekpunt voor een huurautotocht door de Negev-woestijn, naar de Dode Zee of een rondreis door Israël. Reserveer een geschikt voertuig vooraf online via MietwagenCheck vanuit huis. Met behulp van de prijsvergelijking vindt u het beste aanbod van de verschillende aanbieders ter plaatse en verdere inclusieve diensten. U kunt uw huurauto direct na aankomst op de luchthaven ophalen en uw vakantie in alle comfort beginnen.

Interessante feiten over Ramon Luchthaven Eilat (ETM)

De Ramon Luchthaven Eilat (ETM) ligt 21 km ten noorden van Eilat. Het is genoemd naar de eerste Israëlische astronaut Ilan Ramon en zijn zoon Asaf, een gevechtspiloot, en is in de eerste plaats bedoeld voor toerisme, maar is ook een alternatief in tijden van crisis en werd gebouwd om elk vliegtuig op te vangen dat van Ben Gurion werd omgeleid. De luchthaven wordt bediend door binnenlandse vluchten uit Tel Aviv en Haifa, alsook door internationale goedkope en chartervluchten uit Europa en Rusland, zoals Arkia Israel Airlines, EasyJet, Edelweiss, Finnair, Ryanair, SAS, Transavia, Ural Airlines en WizzAir. Het terminalgebouw is ontworpen door de gerenommeerde architectenbureaus Moshe Zur en Mann Shinar en is geïnspireerd op het uitgestrekte en dramatische landschap van de Negev-woestijn. De aankomst- en vertrekzones bevinden zich op één niveau, met een roltrap in de vertrekzone die de 8 gates op het lagere niveau met elkaar verbindt. In de terminal vindt u een ruim aanbod aan belastingvrije winkels, restaurants, gebedsruimten, een wisselkantoor en een toeristeninformatiecentrum.

Verkeersverbindingen met de luchthaven Ramon Eilat

Ramon Eilat Airport ligt aan Route 90, de langste snelweg van Israël en Palestina. Van hieruit bent u in 15 tot 20 minuten in het centrum van Eilat. Egged, Israëls grootste transit busmaatschappij biedt busroutes van de luchthaven naar Eilat en vele plaatsen in Israël. De lijnen 390, 393 en 394 vertrekken elk uur naar Tel Aviv en lijn 444 naar Jeruzalem. Buiten het terminalgebouw bevindt zich een taxistandplaats. Voor de reis naar Eilat wordt een standaardtarief van ongeveer 100 shekels (25€) aangerekend.

Autoverhuur op Ramon Eilat Luchthaven

Op Ramon Eilat Airport vindt u de autoverhuurbedrijven Albar, Budget, Cal Auto, Europcar, Shlomo en Sixt. Avis, Thrifty Car en Hertz hebben hun ophaalstations in het centrum van Eilat.

Ontdek Eilat en andere bestemmingen in Israël met een huurauto

Bestemming Afstand Reistijd
Mitzpe Ramon 134 km 1 uur en 32 minuten.
Ein Gedi (Dode Zee) 220 km 2 uur 26 minuten
Jeruzalem 303 km 3 uur 50 minuten
Tel Aviv 328 km 3 uur 50 minuten
Nazareth 406 km 4 uur en 50 minuten.

.

  • Eilat is de toegangspoort tot de Negev-woestijn. Ontdek een buitengewoon en bizar landschap met uw huurauto. Mitze Ramon is een goed vertrekpunt voor wandelingen en biedt een uniek panoramisch uitzicht en prachtige zonsopgangen bij de krater van Maktesh Ramon. Bezienswaardig in de kleine stad is de kruidenroute-wijk aan de noordelijke rand van de stad met een verzameling hangars met handwerkbedrijven, kunstenaarsateliers en cafés.
  • Met een huurauto kunt u flexibel van Eilat naar de Dode Zee rijden in slechts twee en een half uur. Laat je voor een keer drijven in 's werelds diepste waterlichaam. U kunt dit het beste doen op Kalia Beach aan de noordkust. Het strand is zeer populair met natuurlijke zwarte modder en een prachtig uitzicht op de zee en de woestijn. Neve Midbar Beach aan de noordkust met bar, barbecueplaats en jong publiek. Bokek Beach aan de zuidkust, het is vrij en heeft vele resorts met spa-behandelingen. Neve Zohar Beach aan de zuidkust is een breed strand met douches en andere faciliteiten, de toegang is gratis.
  • Nazareth is een stad met een bijbelse geschiedenis. Vandaag de dag heeft de stad een Arabisch karakter, met kronkelige straatjes en Arabische marktplaatsen die het gevoel geven van een oude oosterse stad.

A Gedi

Tel Aviv

Herfst en winter Eilat - Zwemmen en winkelen

Eilat is het hele jaar door gezegend met zon, hoewel in de winter de temperatuur vaak boven de 25 graden komt en de luchtvochtigheid laag is. Het wordt daarom onbetwist beschouwd als de vakantiehoofdstad van Israël. Er is nog een goede reden om naar Eilat te reizen, in 1985 werd Eilat uitgeroepen tot vrijhandelszone, veel producten zijn vrijgesteld van BTW. Voor een paar koopjes in Eilat raden wij de volgende winkelbestemmingen aan

  • Ice Mall: groot winkelcentrum met het hele jaar door een schaatsbaan
  • Big Eilat: aan de noordelijke rand van de stad, winkelcentrum met ongeveer 50 winkels en groot parkeerterrein
  • Mall Hayam: vele bekende merken van kleding, sieraden en huishoudelijke artikelen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat