Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Oakland

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor Oakland
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Oakland

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Oakland bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 53 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Kia Rio
7 Dagen van 03.06 - 10.06.2023
Voorbeeld auto
vanaf 53 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Kia Soul
7 Dagen van 03.06 - 10.06.2023
Voorbeeld auto
vanaf 54 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. Toyota Corolla
7 Dagen van 03.06 - 10.06.2023
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in Oakland

Huur een auto in Oakland en ontdek Noord-Californië! De stad Oakland is met zijn 400.000 inwoners een van de bekendste metropolen van de staat Californië in het westen van de USA. Het werd opgericht in 1852 en is gelegen aan de baai van San Francisco. Oakland is de thuisbasis van een groot aantal internationaal gerenommeerde scholen, universiteiten en historische gebouwen. Daarnaast zijn er veel toeristische aanbiedingen, een onderscheidend nachtleven en attracties die verspreid zijn over de hele stad. Vakantiegangers verkiezen Oakland te verkennen met een huurauto omdat de wegen in uitstekende staat zijn en de hoogtepunten ver uit elkaar liggen. Op de internationale luchthaven van Oakland, 15 km ten zuiden van het stadscentrum, is elk gerenommeerd autoverhuurbedrijf vertegenwoordigd met balies en voertuigen. U kunt de auto van uw keuze echter goedkoop huren op het internet voor vertrek. Dit bespaart u tijdrovende vergelijkingen ter plaatse en lange wachttijden. Het enige wat u hoeft te doen is de huurauto op te halen bij het autoverhuurbedrijf en naar de stad Oakland op Interstate 880 te rijden.

Roadtrip Californië

Ontdek de bezienswaardigheden van gebouwen in het centrum van de stad met een huurauto

Het centrum herbergt onder andere een groot aantal interessante gebouwen in Art Deco stijl. Het Fox Theater, gebouwd in 1928, het Paramount Theater van 1931 op Broadway, de bibliotheek van 1901, het Afrika-Amerikamuseum en het Dunsmuir House van 1899 zijn internationaal bekend en een bezoek waard. Een verblijf in Heinold's havencafé op London Square is ontspannend. Het is gebouwd in 1883 en in zijn oorspronkelijke staat bewaard gebleven. Rondom London Square nodigen talrijke bars, nachtclubs en bioscopen u uit om te blijven hangen.

Bezoek ook deze hoogtepunten:

  • USS Hornetmuseum
  • Lawrence Hall of Science
  • Zadeltoren
  • Oakland Museum van Californië

Met de huurauto in de Chinese stad

De China Town of Oakland biedt u cultuur en keuken uit vele Aziatische landen. Je moet haar een bezoekje brengen, want ze is minder druk dan die in San Francisco, maar heeft net zo veel te bieden.

Ontspannen in Redwood Regional Park

Neem Highway 13 een paar kilometer buiten het centrum van de stad en ontdek een van de mooiste parken van Californië. Parkeerplaatsen voor de huurauto zijn altijd beschikbaar, de toegang is gratis en de sfeer is adembenemend mooi. Er zijn bewegwijzerde wandelpaden en uitkijkpunten die u een onvergetelijke indruk geven van Oakland en San Francisco Bay. Enorme sequoia's zorgen voor een zeer aangenaam klimaat, zelfs op warme dagen, een hotel met een restaurant is ideaal voor rust en kracht.

Meer parken en meren:

Regionaal park Tilden Meer Merritt
East Bay Regionaal Park Anza-meer
Joaquin Miller Park Chabotmeer
Anthony Chabot Regional Park Temescalmeer

Aanbiedingen vergelijken en een goedkope auto huren

Dit is precies wat ons onafhankelijke vergelijkingsportaal mogelijk maakt, omdat we samenwerken met alle autoverhuurbedrijven die op Oakland Airport aanwezig zijn. U voert uw aankomstdatum in het zoekmasker in en u ziet onmiddellijk alle aanbiedingen voor autoverhuur die op die dag beschikbaar zijn. De vergelijking in uw eigen woonkamer is veel comfortabeler dan na de landing van de ene huurauto naar de andere te lopen. Met slechts een paar klikken kunt u bij ons de juiste huurauto huren tegen de juiste prijs en met individuele extra's. Nadat u uw huurauto hebt overgenomen van het favoriete autoverhuurbedrijf, kunt u tijdens uw USAvakantie ontspannen. Hieronder staan een paar punten waar u rekening mee moet houden bij het huren en overnemen van het voertuig.

Onthoud de borgsom voor de huurauto

Elke aanbieder vraagt een borg bij het inleveren van de huurauto, die tegenwoordig niet meer wordt overgemaakt of contant wordt betaald, maar geblokkeerd op de creditcard. USA Een volwaardige kaart met voldoende kredietlimiet is vereist.

Goedkope verhuur voor langere afstanden

Als u op een rondreis door Californië wilt gaan met een huurauto vanuit Oakland, kies dan voor onze aanbiedingen voor eenrichtingsverhuur. De boeking is even eenvoudig als de klassieke, u kiest voor een huurauto, een huurauto en een luchthaven voor de terugreis. U rijdt er goedkoop mee en ziet meer van het vakantieland.

Kies een verzekering met voorzichtigheid

Wij raden u aan om voor elke huurauto een uitgebreide verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Dit betekent dat u net zo veilig bent in het geval van typische parkeerschade als bij een ongeval.

Dit moet worden opgemerkt:

Vergeet niet om een tweede bestuurder in het contract van het autoverhuurbedrijf op te nemen. Het is de enige manier waarop je verzekering hem kan beschermen.

Met de auto door de USA oprijlaan

Het wegverkeer in Californië is niet veel anders dan het onze. De autoverhuur service op de luchthaven zal uw aandacht vestigen op de belangrijkste verordeningen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat