Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Punta Cana

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor Punta Cana
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Punta Cana

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Punta Cana bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 34 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Kia Picanto
8 Dagen van 13.09 - 21.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Kia Picanto 1.0
8 Dagen van 13.09 - 21.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Kia Picanto
8 Dagen van 13.09 - 21.09.2024
Voorbeeld auto

Autohuur ophaalstations in Punta Cana

Als u een bepaald type voertuig bijzonder belangrijk vindt, bent u bij MietwagenCheck aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim aanbod aan huurauto's tegen topprijzen. Vergelijk het gevarieerde aanbod van SUV's, cabriolets, gezinsauto's of sportwagens. Beslis dan op uw gemak over een huurauto en voltooi uw reservering online in slechts enkele stappen. Voordat u een auto huurt in Punta Cana en op reis gaat, moet u uw huurauto online boeken bij Car RentalCheck. Op deze manier kunt u zich verheugen op het verkennen van Punta Cana met een huurauto zodra u aankomt op de internationale luchthaven van Punta Cana (PUJ). Als u na zo'n lange vlucht met een ander vervoermiddel naar Punta Cana reist, kunt u ook gebruik maken van MietwagenCheck om te beslissen over een huurauto in de stad en uw huurauto ter plaatse op te halen.

Het ophalen van de huurauto in Punta Cana

Wanneer u uw huurauto ophaalt, moet u eerst de veiligheidsuitrusting controleren:

 • Functie van de remmen en veiligheidsgordels
 • bandenprofiel
 • Functionaliteit van de lichten en armaturen
 • Eventuele defecten in de carrosserie en de verf

Aangezien de mentaliteit in de Dominicaanse Republiek een beetje anders is dan in Europa, is het goed om deze faciliteiten te bekijken voordat u aan uw reis begint en om eventuele tekortkomingen met het lokale autoverhuurbedrijf op te helderen.

Tanken in en rond Punta Cana

In de regio Punta Cana zijn er genoeg tankstations. Zoals ook in de USA wordt hier in gallons geteld. Bij de zogenaamde 'Bombas' (tankstations) is één gallon gelijk aan 3.875 liter. Aangezien de overheid de prijs van benzine bepaalt, is de prijs van benzine bij elk tankstation hetzelfde. In tegenstelling tot in Duitsland is het in de Dominicaanse Republiek gebruikelijk om je auto te tanken. Open gewoon het raam van uw huurauto en bestel bij de tankstationbediende. U kunt contant of met een creditcard betalen.

Zijn er speciale verkeersregels die moeten worden nageleefd?

De volgende snelheidslimieten zijn van toepassing in Punta Cana:

Categorie wegen Maximale snelheid
Stedelijke gebieden 40 km/u
Buiten de stad 80 km/u
Snelweg 100 km/u

Ook in de Dominicaanse Republiek is er rechts verkeer. Toch is het rijden hier een beetje anders dan in Europa. Hoewel het wegennet goed ontwikkeld is, moet je af en toe kuilen verwachten. Buiten de stad zijn de straten nauwelijks verlicht. Soms zijn er hoge boetes voor te snel rijden en bellen achter het stuur. Om een auto te huren in de Dominicaanse Republiek heeft u een internationaal rijbewijs nodig.

Zijn er tolgelden in Punta Cana?

In Punta Cana zijn er tolgelden op zowel de snelwegen als de landwegen. Er zijn geen tolgelden in de stad.

De juiste verzekering voor autoverhuur in Punta Cana

Voor de zekerheid moet u, voordat u een auto huurt, een volledige autoverzekering zonder eigen risico afsluiten. Dit dekt ook de schade veroorzaakt door de eigen schuld van de bestuurder. Een aansprakelijkheidsverzekering met voldoende dekking voor huurauto's is ook essentieel. Het gedekte bedrag moet ten minste 7 miljoen euro bedragen. Als u liever wat meer geld voor de verzekering betaalt, komt u niet met een immens hoge rekening te zitten.

De extra bestuurdersmogelijkheid voor de huurauto

Het registreren van een of meer chauffeurs is geen enkel probleem. Deze moeten echter wel in het huurcontract worden opgenomen tijdens het boekingsproces, maar uiterlijk bij het ophalen van de huurauto . Alleen de chauffeurs die geregistreerd zijn, genieten de dekking van de verzekering. Zonder registratie kan een ongeval anders leiden tot zeer hoge kosten die niet door enige verzekering worden gedekt.

Punta Cana heeft een aangenaam tropisch weer. De beste tijd van het jaar is tijdens het koele en droge winterseizoen. Het klimaat is relatief droog van december tot april met af en toe korte en lichte regenbuien in de ochtend- en avonduren.

Ontdek het meest oostelijke puntje van de Dominicaanse Republiek met de huurauto.

De regio staat bekend om enkele van de mooiste stranden van het hele Caribische gebied. Fijne witte zandstranden omgeven door kokospalmen die reiken tot aan de turquoise zee. Hier ontmoeten de Atlantische en Caribische Zee elkaar, een interessante onderwaterwereld voor duikers en snorkelaars, zoals La Cueva een grot of Monica Wreck een gestrand schip op 12 meter diepte. Geniet van een excursie met uw huurauto naar het nationale park van Punta Cana en ervaar de schoonheid van de tropen in volle pracht. Vooral de rijke biodiversiteit van tropische vogels en het bijbehorende eiland Saona.

Met een huurauto kunt u gemakkelijk de omgeving van Punta Cana met een lengte van 50 km verkennen. De wegen in deze regio worden steeds beter. Ontdek de mooiste stranden met bijna alle watersportfaciliteiten en kleine strandrestaurants met vele heerlijke lekkernijen.

De mooiste stranden van Punta Cana

 • Bavaro Beach: breed strand dat uitnodigt tot lange wandelingen, met veel watersportmogelijkheden.
 • Playa de Arena Gorda: een van de breedste stranden van de Dominicaanse Republiek. Zacht, meestal kalm water nodigt uit om te zwemmen en te ontspannen.
 • Playa Macao: prachtig strand met aangrenzende rotsachtige heuvels direct aan zee. Hier vindt u prachtige hoge golven, perfect om te zwemmen en te surfen. Duikscholen ter plaatse.
 • Juanillo Beach: in het zuiden van Punta Canas, een paradijs voor peddelaars en kinderen. Op zon- en feestdagen picknicken veel lokale families hier met luide muziek en veel Presidente bier of rum. In de paasweek komen Semana Santa duizenden Dominicanen hier samen voor het grootste zangfeest aan de oostkust.

Excursies met de huurauto rond Punta Cana

 • Zip Lane Punta Cana: zwaai door de lucht als Tarzan en geniet van een fantastisch uitzicht over palmbomen en mangrovebossen
 • Dos Lucas Cigars: als u op zoek bent naar een typisch souvenir, bezoek dan de Don Lucas-fabriek voor een spannende rondleiding door de geheimen van de traditionele productie. Handgemaakte sigaren, maar ook volle koffie of aromatische rum kunnen hier worden getest.
 • Vissersdorp El Cortecito: direct aan het strand vindt u vele kraampjes waar de lokale bevolking souvenirs aanbiedt, evenals het beroemde restaurant "Captain Cook" waar Bill Clinton en vele andere beroemde mensen te gast zijn geweest.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat