Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in San Diego International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 11 beoordelingen voor de San Diego International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in San Diego International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In San Diego International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 47 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
10 Dagen van 15.01 - 25.01.2025
Voorbeeld auto
vanaf 53 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
10 Dagen van 15.01 - 25.01.2025
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Kia Soul
10 Dagen van 15.01 - 25.01.2025
Voorbeeld auto

Auto huren in San Diego International Airport

Wil je tijdens je zomervakantie een persoonlijk avontuur beleven? Plan een road trip naar USA met uw eigen huurauto. Wij zullen u helpen de beste prijzen te vinden bij de verschillende autoverhuurbedrijven. Haal uw huurauto direct op bij de luchthaven van San Diego en begin ontspannen aan uw vakantie door het westen van de USA.

Autoverhuur op de luchthaven van San Diego SAN

Teken San Diego

Vakantie in San Diego

Neem de vrijheid en geniet van de onafhankelijkheid van het verkennen van USA op uw eigen met een huurauto van San Diego Airport SAN . Via ons portaal kunt u gemakkelijk en snel elk autoverhuur aanbod vergelijken en een goedkope auto vinden die direct op de luchthaven als huurauto voor u klaar staat. Maak van de gelegenheid gebruik om de beste deal te vinden voor uw huurauto. Met de auto rijdt u niet alleen goedkoop, maar ook vrij en onafhankelijk.

Duik in de lente in San Diego

Kom uit je winterslaap en ga naar San Diego! Een reis naar San Diego is het hele jaar door mogelijk, maar het is vooral mooi in de lente. Verheug u op aangename temperaturen tijdens uw lentetrip naar San Diego. Het beste is om van tevoren een auto te huren. Op die manier kunt u onafhankelijk van uw lente in San Diego genieten. Ga bijvoorbeeld met de huurauto naar een van de themaparken of geniet van een dagje aan het strand. San Diego heeft voor elk wat wils. Mis de lentemaanden in San Diego niet en kijk eindelijk weer uit naar aangename temperaturen in San Diego na een koude winter.

Met een huurauto door Californië

Californië, de Gouden Staat, zoals hij door de Amerikanen liefkozend wordt genoemd, is voor talrijke vakantiegangers een van de populairste staten voor een USA-trip. Dit is zeker niet in de laatste plaats te danken aan metropolen als Los Angeles of San Francisco. Maar San Diego wordt ook steeds populairder. De op één na grootste stad van Californië ligt op iets meer dan een half uur van de Mexicaanse grens. De schilderachtige kustlijn en eindeloze zandstranden zijn een genot voor zowel vakantiegangers als de plaatselijke bevolking. San Diego zelf is de laatste jaren steeds meer een centrum van wetenschap en cultuur geworden. Veel goede redenen om deze stad met de auto of motor te verkennen.

Walk of Fame, Los Angeles

Walk of Fame, Los Angeles

Golden Gate Bridge, San Francisco

Golden Gate Bridge, San Francisco

Rond de SAN Internationale Luchthaven van San Diego

Geen enkele andere luchthaven op de USA is historisch zo opwindend als San Diego International Airport. In 1927 steeg de beroemde Charles Lindbergh hier op voor zijn eerste vlucht naar New York, gevolgd door de eerste transatlantische solovlucht. Vandaag de dag heet het vliegveld nog steeds Lindbergh Field ter ere van de beroemde piloot uit die tijd. In 1928 werd de luchthaven erkend als de eerste staatsluchthaven die in staat was alle vliegtuigklassen af te handelen. Op SAN International Airport vindt u alle voorzieningen die een moderne luchthaven moet bieden. Gratis WIFI, eetgelegenheden en veel boetiekjes en winkels. Als u wat meer tijd doorbrengt op SAN International Airport, heeft Terminal 2 veel meer te bieden in vergelijking met Terminal 1. Want in Terminal 2 vindt u zelfs een spa, boetieks, duty free en zelfs een filiaal van de oudste boekhandel van San Diego: Warwick's of La Jolla. Een verblijf op de luchthaven SAN is gegarandeerd niet saai.

Wat zijn de bijzonderheden waar je op moet letten op de luchthaven van San Diego?

Met maar één landingsbaan is deze luchthaven SAN International Airport echt bijna uniek. Wereldwijd verwerkt deze luchthaven het op één na grootste passagiersvolume. Jaarlijks checken hier gemiddeld zo'n 20,7 miljoen passagiers in en uit. Dit aantal wordt alleen overtroffen door de luchthaven in Londen Gatwick. Er zijn twee terminals op de luchthaven voor de reizigers, Terminal 1 en Terminal 2. Zowel Terminal 1 als Terminal 2 bieden een uitgebreide service en diensten. Een ander speciaal kenmerk is de kunst. Kunst wordt regelmatig en overal op het terrein tentoongesteld. Dit gaat vooral over licht en vormen. Het is bedoeld om passagiers te inspireren en als u mij de woordspeling vergeeft, het slaagt zeer goed.

Autoverhuur op SAN Internationale Luchthaven

Autoverhuur balie

Een huurauto ophalen op de luchthaven

Het vinden van een huurauto is hier makkelijker dan u denkt! Stap gewoon op een van de shuttlebussen en u wordt rechtstreeks naar de autoverhuur en de ophaallocatie voor uw huurauto in San Diego gebracht. De autoverhuur op de luchthaven bevindt zich in een apart gebouw, het Rental Car Center. U huurt de auto goedkoop via ons portaal en het autoverhuurbedrijf ter plaatse zal u de gewenste huurauto ter beschikking stellen. Het ophaalstation is ook direct verbonden met het centrum. Neem niet te veel tijd bij het huren. Om goedkoop een auto te huren, hebben veel vakantiegangers in gedachten. Het aanbod op onze portaalsite zal u uiteraard helpen om het huurauto aanbod te vinden dat aan uw wensen voldoet. Of u nu wilt gaan met een SUVeen cabriolet of een middenklasser, u beslist alleen. Houd er bij het huren van een auto op de USA rekening mee dat u een auto krijgt volgens Amerikaanse normen. In ieder geval is het goedkoop om te huren omdat u de huur vlak voor de reis kunt regelen en door de vergelijking de aanbieding kunt vinden die niet alleen goedkoop is, maar ook veelbelovend voor u.

Het ophaalstation voor de huurauto op de luchthaven van San Diego

Als u een auto wilt huren via het portaal, vindt u het ophaalstation direct bij de autoverhuur vooraf. Het ophaalstation voor de huurauto bevindt zich direct bij de autoverhuur in het Rental Car Center. Dit is goedkoop en snel bereikbaar met de shuttle. De bussen rijden regelmatig naar de huurauto en er is geen extra wachttijd.

Tanken met de huurauto op San Diego Airport

Benzinestation Afstand tot luchthaven San Diego SAN
Schone energie 0.6 mijl
ARCO 4 mijl
Huurwagen tanken

Bijtanken huurauto

Rond de luchthaven van San Diego vindt u een verscheidenheid aan andere benzinestations. Ze bevinden zich allemaal in de nabijheid van het autoverhuurstation. Voordat u een auto huurt, kunt u uitzoeken waar andere benzinestations zijn. Wanneer uw vakantie in Californië ten einde loopt en u de huurauto wilt inleveren bij het ophaalstation, moet de auto vaak worden bijgetankt. Zorg ervoor dat u deze optie kiest wanneer u een deal selecteert.

huur een auto en bekijk bestemmingen rond San Diego

Er is werkelijk geen betere manier om het land en zijn bevolking te verkennen, evenals de mooiste bezienswaardigheden, dan dit te doen in een huurauto. Als u goedkoop een auto kunt huren, bespaart u veel geld en kunt u het op andere plaatsen investeren. Goedkoop een auto huren bij een autoverhuurbedrijf is immers nog nooit zo eenvoudig geweest. Laten we nu eens kijken naar alle bezienswaardigheden die deze prachtige stad in Californië te bieden heeft.

Met de huurauto naar het Balboa Park

Ongetwijfeld een van de mooiste en grootste parken in heel Californië is Balboa Park. Pittoreske tuinen met rozenstruiken, palmbomen en gebouwen in de Spaanse barokstijl kenmerken de adembenemende flair. Het Balboa Park, met een oppervlakte van meer dan 5 km², herbergt niet alleen groene ruimten, maar ook talloze musea. San Diego heeft een van de grootste aantallen musea van heel USA. Het echte hoogtepunt is de geïntegreerde dierentuin, die met meer dan 4.700 dieren een van de mooiste en grootste dierentuinen ter wereld is.

Verdere bestemmingen met de huurauto

Botanische Tuin, San Diego

Botanische Tuin

  • De botanische tuin van San Diego
  • De vuurtoren van Point Loma
  • La Jolla Cove
  • Tijuana in Mexico
  • Het lucht- en ruimtevaartmuseum

USS Midway - Museumschip bij Navy Pier

Dompel uzelf onder in de Amerikaanse geschiedenis en breng een bezoek aan het museumschip Midway. Er zijn onder andere vliegtuigen uit de oude tijd te zien. Bovendien zijn er altijd veteranen aanwezig om met veel passie over hun verleden te vertellen. Machines en technologie uit oude tijden die gewoonweg fascineren.

Old Town San Diego State Historic Park

Zin om een beetje Mexicaanse flair op te snuiven, wat taco's te knabbelen en op uw gemak rond te slenteren? Dan is deze toeristische mijl een aanbeveling voor u. Een klein park met typische gebouwen en veel, kleine bars. De nabijheid van Mexico kan hier niet worden ontkend.

De stranden van San Diego

Strand in San Diego

Strand in San Diego

Pure ontspanning en watersport kunt u beleven op de vele stranden aan de poorten van de stad. Parkeer je huurauto en laat je ziel bungelen. Het zachte zandstrand nodigt uit tot het maken van lange wandelingen. Het laagseizoen wordt aanbevolen voor ontspanning en recreatie. Als u echt veel wilt meemaken, is het hoogseizoen beter. Vooral watersportliefhebbers komen hier aan hun trekken. Ook liefhebbers van zeehonden, want die laten zich hier telkens weer graag zien. De stranden zijn altijd een bezoek waard en als je er maar een heerlijke dag eindigt.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

11 Ervaringen van onze klanten in San Diego International Airport

Beoordeling van Seth F.

“Super service! Van A-Z is alles perfect verlopen. De Nissan Pathfinder was erg ruim voor ons tweeën en heeft ons 3 weken lang betrouwbaar begeleid over 5.800 km! Ook het ophalen en wegbrengen verliep vlot.”

Beoordeling van Garred K.

“Alles verliep heel goed. We hadden bewust een auto geboekt bij Alamo, omdat we daar vorig jaar al goede ervaringen mee hadden. Ook dit jaar was alles tiptop in orde. De boeking via MietwagenCheck verliep vlekkeloos en ook de prijs klopte. De volgende keer bestellen we weer via MietwagenCheck :)”

Beoordeling van Janine F.

“Reactie op vragen per e-mail was uitgebreid en zeer vriendelijk....niet beschikbaar...Het station is zeer goed aangegeven....Het inleveren van de auto was eenvoudig en zeer snel...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat