Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Melbourne Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor de Melbourne Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Melbourne Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Melbourne Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 33 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Suzuki Baleno
13 Dagen van 26.03 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. A SUZUKI SWIFT
13 Dagen van 26.03 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Suzuki Baleno
13 Dagen van 26.03 - 08.04.2024
Voorbeeld auto

Ontsnap aan de koude winter en vlieg naar Melbourne Airport. U kunt meteen na aankomst op de luchthaven een huurauto nemen en vanaf het eerste moment mobiel zijn. Omdat het 's winters erg warm is in Melbourne, kunt u de zomerdagen aan het strand doorbrengen en daarna met de huurauto naar een van de leuke restaurants in Melbourne rijden.

Autoverhuur op de luchthaven van Melbourne

Een zomervakantie 2020 in Melbourne, Australië is een goede beslissing. Een nog betere beslissing is het vergelijken en boeken van een huurauto vanaf Melbourne Airport via MietwagenCheck om het meeste uit uw reis te halen. De toegangspoort tot wat vaak wordt uitgeroepen tot de meest leefbare stad ter wereld is Melbourne Airport. Terwijl mei, juni, juli en augustus als de koudste maanden in Melbourne worden beschouwd, stijgen de temperaturen weer in de tweede helft van het jaar, van september tot december, tot een zomers hoogtepunt van 24 graden tegen het einde van het jaar. De milde temperaturen bij aankomst op de luchthaven maken uw stedentrip naar Melbourne en daarbuiten in elk jaargetijde aangenaam.

Pick-up stations direct op Melbourne Airport

Rechtstreeks ophalen van Melbourne Airport

U vindt op MietwagenCheck voor alle aanbieders op Melbourne Airport een optie om uw gewenste huurauto online te boeken en deze bij aankomst op de luchthaven op te halen. Kies uit een breed aanbod van verschillende autotypes, aanvullende diensten en vind de beste deal voor u tegen de beste prijs.

Houd er rekening mee dat u in Melbourne tol moet betalen en dat de camera's uw kentekennummer registreren. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven hebben een optie om tol te betalen of u kunt tot drie dagen gratis reizen door een Tulla Pass te kopen voor $5,25 . Als u langer in Melbourne blijft, moet u de tol betalen. Als u langer in Melbourne bent, kunt u in sommige gevallen andere passen kopen voor de helft van de prijs, maar er zijn opstartkosten, dus het is niet de moeite waard om deze te gebruiken voor een enkele reis van en naar de luchthaven.

Melbourne Luchthaven Informatie

Melbourne Luchthaven

Melbourne Luchthaven

Melbourne Airport (MEL), ook bekend als Tullamarine Airport, is de grootste en belangrijkste luchthaven van Melbourne en de staat Victoria, Australië. Als enige internationale luchthaven van de stad is zij de belangrijkste toegangspoort voor de meeste buitenlandse bezoekers aan de stad. De luchthaven ligt 23 km ten noordwesten van het stadscentrum in de noordelijke voorstad Tullamarine en biedt rechtstreekse vluchten naar tientallen bestemmingen in Australië en de rest van de wereld.

Overzicht

Melbourne Airport heeft geen avondklok of beperkingen op de openingsuren en is 24 uur per dag open, het hele jaar door. De terminals bevinden zich in één gebouw of op loopafstand. Als belangrijkste toegangspoort tot Australië heeft de luchthaven vele voordelen ten opzichte van andere hoofdsteden die beperkt zijn door avondkloktijden en ingewikkelde of dure faciliteiten hebben om van internationale naar binnenlandse vluchten over te stappen.

Terminals

De luchthaven heeft in totaal vier terminals. T1, T2 en T3 bevinden zich in hetzelfde gebouw en het is gemakkelijk om de terminals te voet te bereiken. Elke terminal heeft echter een aparte veiligheidscontrole en het is niet mogelijk om binnen de veiligheidszone van de ene terminal naar de andere te gaan.

  • T1 (de "Noord-Terminal") wordt gebruikt door Qantas.
  • T2 (de "Internationale Terminal") wordt gebruikt door alle internationale luchtvaartmaatschappijen. Het is de middelste terminal van de luchthaven.
  • T3 (de "Zuid-Terminal") wordt gebruikt door Virgin Australia.
  • T4 (de "Budget / Low-Cost Airlines Terminal") wordt gebruikt voor Jetstar binnenlandse vluchten, REX Regional Express binnenlandse vluchten en Tigerair Australia binnenlandse vluchten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen op de luchthaven van Melbourne

Melbourne Airport heeft vluchten naar alle andere Australische hoofdsteden, waaronder Adelaide, Brisbane, Canberra, Darwin, Hobart, Perth en Sydney. Een aantal andere regionale luchthavens heeft vluchten naar Melbourne, waaronder Cairns, Gold Coast, Launceston en Uluru-Kata Tjuta. Een aantal kleinere luchthavens, waaronder Albury, Burnie, King Island, Mt Gambier, Mildura en Wagga Wagga, zijn vanuit Melbourne bereikbaar.

De vliegroute Sydney - Melbourne is een van de drukste ter wereld, met vluchten die soms met tussenpozen van 15 minuten vertrekken. Dit komt vooral omdat de volgende beste optie een zeer lange bus-, trein- of autoreis is.

Internationaal heeft Melbourne verbindingen in Zuidoost-Azië, China, Zuid-Korea, Japan, Los Angeles, Dubai en Londen (dat is nog maar een kleine selectie).

De Qantas Airbus A380 vliegt naar deze luchthaven op vluchten naar Los Angeles en Dubai / Londen. Emirates onderhoudt ook een dienst met de A380 op routes naar Auckland, Dubai en Singapore.

Er zijn geen rechtstreekse vluchten vanuit Duitstalige landen vanwege de grote afstand, en de totale vliegtijd is idealiter ten minste 22 uur, maar vaak meer. De beste aankomst vanuit Duitsland is vanuit Frankfurt, München of Düsseldorf.

De volgende tussenstops zijn gebruikelijk, gerangschikt naar goedkoopste prijs en frequentie:
  • Abu Dhabi (AUH)
  • Dubai (DXB)
  • Doha (DOH)
  • Bangkok (BKK)
  • Delhi (DEL)
  • Shanghai (PVG)
  • Hong Kong (HKG)
  • Singapore (SIN)

Als u al in Azië bent, zijn er nu veel goedkope luchtvaartmaatschappijen met verbindingen naar Melbourne, die vaak goedkope aanbiedingen hebben.

Eten en drinken op de luchthaven van Melbourne

Er zijn tal van mogelijkheden in de openbare ruimtes, en er is een cafetaria en bar in Terminal 1 net na de veiligheidscontrole. De faciliteiten in Terminal 1 zijn de enige binnen de veiligheidszone.

Overnachting op de luchthaven van Melbourne

Melbourne Luchthaven Hotels

Hotels in Melbourne Luchthaven

Als u slechts korte tijd in Melbourne bent en alleen tijd hebt om de stad op eigen gelegenheid te verkennen, is het toch de moeite waard om een huurauto te boeken, omdat u met het oog op de hoge taxikosten heel wat geld kunt besparen. Vooral voor een kort verblijf is het raadzaam een hotel in de buurt van de luchthaven te kiezen, aangezien deze vaak aantrekkelijker geprijsd zijn dan hotels in het stadscentrum en uw huurauto u alle flexibiliteit biedt.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van hotels in de buurt van Melbourne Airport:

  • Parkroyal Melbourne Airport, verbonden met het terminalgebouw via twee voetgangersbruggen. 276 kamers met fitnessruimte, zwembad, sauna en spafaciliteiten.
  • Holiday Inn Melbourne Luchthaven
  • Ibis Budget

Autoverhuur bestemmingen in de buurt van Melbourne Luchthaven

Great Ocean Road

Great Ocean Road

Eerst en vooral natuurlijk de stad Melbourne met zijn talrijke bezienswaardigheden en attracties. Een andere zeer aan te bevelen bestemming is een tocht met uw huurauto over de Great Ocean Road. Een van de beroemdste kustwegen ter wereld, een ervaring en avontuur die u zich nog lang zult herinneren. Om de Great Ocean Road te bereiken vanaf de luchthaven van Melbourne, die op 120 km afstand ligt, moet u de M1 ongeveer 1,5 uur in zuidelijke richting volgen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat